Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Juniorii U19, mândria clubului Dinamo. Singura echipă neînvinsă a "câinilor" a fost vizitată de Dănciulescu şi de Nistor

VIDEO EXCLUSIV | Juniorii U19, mândria clubului Dinamo. Singura echipă neînvinsă a "câinilor" a fost vizitată de Dănciulescu şi de Nistor

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se poate mândri cu un singur lucru în 2018. Echipa de juniori U19 a "câinilor" a încheiat pe primul loc turul de campionat din Turul Elitelor şi este singura neînvinsă a clubului Dinamo.

Juniorii au avut parte de o surpiză la ultimul antrenament din acest an. Dan Nistor şi Ionel Dănciulescu i-au felicitat pentru performanţele obţinute.

”În prag de sărbători, măcar asta ne-a mai rămas, aceşti copii ne bucură cu aceste rezultate foarte bune, reuşite pentru acest club” , a declarat Dan Nistor.

Căpitanul lui Dinamo i-a încurajat pe jucători, însă, la rândul lui a primit misiunea de a le transmite un mesaj jucătorilor lui Rednic.

”Numai victorii pe linie, un singur egal, i-am felicitat, aştept acum să văd continuarea în a doua parte a campionatului. Să continue pe aceaşi linie, să ajungem în finală şi să şi câştigăm această finală.

Din păcate, situaţia nu se prezintă foarte bine la Dinamo. Este adevărat  că juniorii au rămas cam singura oază de fericire a noastră în momentul actual, dar sperăm să ne redresăm şi să arătăm şi noi la echipa mare o altă faţă în a doua parte a sezonului” , a spus şi directorul sportiv al alb-roşiilor, Ionel Dănciulescu.

”Sunt patru jucători care sunt în circuitul primei echipe, Mircea Rednic i-a luat la prima echipă. Este vorba de Creţu Geani, Măgureanu Cătălin, Longher Aleksandru şi Răducan Gabriel. În cinci ani de zile, dacă ne ajută Dumnezeu, eu sper să jucăm finala cu numărul cinci la U19” , a declarat Gabi Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo.

”Secretul: multă muncă, seriozitate. Trebuie să ne atingem obiectivul de a câştiga, de a ieşi campioni naţionali. Noi ne mândrim cu ei, dar la noi este ceva obişnuit, an de an jucăm câte o finală, cel puţin” , a adăugat şi Adi Dobre, antrenorul echipei Dinamo U 19.

Juniorii lui Dinamo se bat an de an cu Viitorul lui Gheorghe Hagi, dar şi cu rivalii de la FCSB. Elevii lui Adi Dobre au bătut de atâtea ori în derby-uri că au şi uitat scorurile.

La jumătatea sezonului, Dinamo U19  a adunat 25 de puncte în cele nouă etape disputate în Liga Elitelor.

Afla mai multe despre: turul elitelordinamodan nistorionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare