Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Lotul României, optimist înainte de duelul cu Cehia, din Fed Cup: "Vom încheia partida după meciurile de simplu"

VIDEO EXCLUSIV | Lotul României, optimist înainte de duelul cu Cehia, din Fed Cup: "Vom încheia partida după meciurile de simplu"

Tenis

Comentarii

Echipa României de Fed Cup se pregăteşte pentru duelul din primul tur al grupei mondiale, iar optimispul pluteşte în aer în tabăra României odată ce s-a anunţat că Petra Kvitova nu va face parte din lotul adversarelor. Întâlnirea Cehia – România este programată în 9 şi 10 februarie, la Ostrava, şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport.

"Cred că nu vom ajunge la dublu, am încredere în fetele care joacă la simplu şi vom încheia partida după meciurile de simplu", este de părere George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de tenis. 

  • Duelul va începe sâmbătă, de la ora 14:00, în direct pe Telekom Sport 2 şi se va încheia duminică, cu începere de la aceeaşi oră, tot pe Telekom Sport 2. 

Acesta a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, şi despre absenţa lui Kvitova, unul dintre subiectele principale înainte de această înfruntare: "Cu siguranţă este un avantaj. Sigur, Kvitova este o jucătoare foarte în formă în acest început de sezon, stângace, foarte periculoasă pe suprafeţele rapide. Deci din punctul ăsta de vedere, sigur, este un avantaj pentru noi".

În schimb, Monica Niculescu priveşte mai realist situaţia şi nu o scoate din calcul pe Pliskova, o altă jucătoare importantă a Cehiei: "Foarte greu va fi meciul, pentru că Pliskova nu prea pierde în meciurile de Fed Cup, joacă foarte bine, şi cehoaicelor le place să joace acasă".

Numărul 106 WTA a găsit şi un alt aspect prin care adversarele din acest weekend ar putea pleca cu prima şansă: "Se implică foarte mult. Eu i-am simţit foarte gălăgioşi şi în meciul de la Cluj. La Cluj am jucat, nu? Şi ei nu au venit, nu era sala plină pentru ei. Un colţişor aveau şi totuşi au fost foarte, foarte gălăgioşi. Ăsta va fi un factor destul de greu".

Afla mai multe despre: monica niculescugeorge cosacfed cup 

viewscnt
Articole similare