Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Lupescu, atac virulent: "S-a pierdut spiritul dinamovist". Varianta ieşirii din criză oferită de fostul căpitan al câinilor

VIDEO EXCLUSIV | Lupescu, atac virulent: "S-a pierdut spiritul dinamovist". Varianta ieşirii din criză oferită de fostul căpitan al câinilor
Comentarii

Ionuţ Lupescu este dezamăgit că echipa de suflet a ajuns mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntaşe ale Ligii I.

În vremea când Ionuţ Lupescu juca pentru Dinamo, roş-albii se luptau întotdeauna pentru titlu. Acum acest obiectiv a devenit un fel de fata Morgana pentru câini. Ultimul titlu a fost câştigat în 2007. 
 
"Normal că-ţi pare rău, când vezi că au un stadion dezastru, când vezi că sunt unde sunt, când vezi că practic nu mai este spiritul dinamovist acolo, nu vezi copii crescuţi şi titularizaţi, foarte mulţi străini care au venit. Nu pot să zic nimic împotriva străinilor, pentru că şi eu am stat în srăinătate atât timp şi stau în străinătate, dar eu cred că s-au făcut multe greşeli în ceea ce înseamnă pregătirea, educarea şi aducerea jucătorilor la Dinamo" a spus Ionuţ Lupescu. 
 
Dinamo a avut patru antrenori în ultimul an. Rednic este cel desemnat să salveze echipa de la dezastru. 
 
"Asta e o mare problemă, să schimbi antrenorii ca ciorapii, pentru că trebuie să găseşti, să ştii ce fel de antrenor vrei. Cel mai bun exemplu e Ferguson, omul care a stat 26 de ani, 27 de ani acolo. Omul sfinţeşte locul. După ce a plecat el, s-a retras, cu toate că e unul din cele mai bogate cluburi din lume, nu câştigă nimic" a venit cu soluţia Ionuţ Lupescu petru banca dinamovistă. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamoionuţ lupescurednic 

viewscnt
Articole similare