Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”M-am certat cu un coleg şi m-am apucat de handbal”. Mirel Rădoi e sincer. Cum îşi putea rata cariera

VIDEO EXCLUSIV | ”M-am certat cu un coleg şi m-am apucat de handbal”. Mirel Rădoi e sincer. Cum îşi putea rata cariera

Echipa națională

Comentarii

România U21 este invincibilă. Are cinci victorii şi trei egaluri şi este la 180 de minute şi patru puncte de o calificare istorică la Campionatul European. Acum două decenii, dintr-o grupă mult mai facilă, tricolorii băteau tot: opt victorii din tot atâtea meciuri. Adversarele însă erau modeste: Islanda, Irlanda, Lituania şi Macedonia.

În 1998, Mirel Rădoi avea 17 ani şi vedea la televizor turneul final de la Bucureşti. 20 de ani mai târziu îşi poate lega numele de o nouă calificare a României U21 la un Campionat European. Selecţionerul de la tineret are o poveste de viaţă impresionantă. Din mândrie putea să îşi rateze cariera de fotbalist.

Am început, aşa cum bine ştiţi, ca portar. După care am avut o altercaţie cu un coleg şi am renunţat la fotbal. M-am dus la handbal şase luni. Dar pasiunea pentru sportul rege era mult mai mare şi am revenit”, a spus Mirel Rădoi într-un interviu exclusiv la Telekom Sport.

La 19 ani şi jumătate, Rădoi ajungea la echipa unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii, Steaua. Prilej de noi amintiri: ”Mă simţeam aşa mic atunci când am intrat în vestiarul Stelei! Nu mai ştiam unde să mă ascund de ruşine, de emoţie! I-am văzut pe Belodedici, Dănciulescu, Miu, Baciu, Ciocoiu, fotbalişti pe care îi vedeam doar la televizor, aşa că m-am aşezat lângă un coş de gunoi. Am salutat cu jumătate de gură de ruşine”.

Afla mai multe despre: mirel radoipovesteu 21 

viewscnt
Articole similare