Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Magicianul" despre magicienii de azi ai naţionalei! Pe cine remarcă Sânmărtean din lotul lui Contra

VIDEO EXCLUSIV | "Magicianul" despre magicienii de azi ai naţionalei! Pe cine remarcă Sânmărtean din lotul lui Contra
Comentarii

Lucian Sânmărtean pregăteşte generaţia de mâine a fotbalului românesc, dar stă cu ochii şi pe cei care au misiunea să readucă naţionala în lumea bună a fotbalului mondial.

Sânmărtean are altfel de emoţii de o lună, din postura de manager al loturilor de juniori ale României. "Magicianul" nu pierde din vedere însă prima reprezentativă şi dezvăluie care sunt fotbaliştii lui Contra în care îşi pune cele mai mari speranţe pentru a duce naţionala la Euro 2020. 
 
"Mie îmi place Budescu ca şi jucător, Stanciu jucător complet şi Marin. Îmi place Cicâldău, ca şi alţi copii care vor avea în scurt timp un cuvânt greu de spus pentru naţională. Jucătorii de la mijloc în sus îmi plac, de calitate, creaţie, foarte buni", a spus Sânmărtean. 
 
Optimismul este la el acasă pentru dubla din octombrie a naţionalei. Contra este până acum neînvins în meciurile oficiale.
 
"Din ce am văzut la naţională jucătorii sunt mai uniţi, sunt ca o familie şi fiecare joacă, se simte în elementul lui. Echipa noastră arată bine, mie îmi place foarte mult, am şi declarat-o. Sper să scoatem puncte că va fi bine pentru fotbalul nostru şi pentru moralul băieţilor" este speranţa fostului mijlocaş al naţionalei. 

Afla mai multe despre: sanmarteannaţionalăbudescustanciu 

viewscnt
Articole similare