Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Marica trage un semnal de alarmă: "E foarte greu ca Dinamo să mai prindă play-off-ul". Ce surpriză vede în lupta pentru titlu

VIDEO EXCLUSIV | Marica trage un semnal de alarmă: "E foarte greu ca Dinamo să mai prindă play-off-ul". Ce surpriză vede în lupta pentru titlu

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a fost umilită în deplasarea de la FC Viitorul, unde a cedat, scor 1-4. De înfrângerea "câinilor" lui Rednic a fost surprins şi fostul internaţional Ciprian Marica.

"Sigur că scorul este unul dureros, Dinamo trece prin cea mai grea perioadă de când există această echipă. Sper acum, cât mai repede, şi împreună cu Mircea Rednic, un antrenor cu experienţă, să depăşească această etapă şi să readucă Dinamo acolo unde îi este locul. Totuşi, este una dintre cele mai iubite echipe din România şi este tristă poziţia în care se află. 

E clar că eu nu cunosc lucrurile din interior, însă, ce se vede cu ochiul liber la televizor, este clar că nu formează un grup, nu sunt jucători cu o calitate fantastică individuală care să poată să decidă siguri partida. E clar mai are nevoie de cel puţin 3-4 jucători. În aceste condiţii, e greu să mai prindă play-off-ul, spre foarte greu, dar nimic nu este imposibil" , a declarat Ciprian Marica.

Fostul atacant a analizat şi lupta la titlu din acest sezon. La fel ca-n sezonul trecut, Marica e sigur că principalele favorite sunt CFR Cluj şi FCSB.

"Mai e mult până la adjudecarea titlului. Cred eu că echipele cu jucătorii cei mai valoroşi, FCSB, CFR Cluj, chiar şi Viitorul, sunt principalele favorite. Craiova e puţin slăbtă în acest tur de campionat. Cred eu că mai are nevoie şi Craiova de câţiva jucători.

Totuşi, a pierdut câţiva jucători buni. Mă refer la Băluţă, un jucător care era decisiv. Aceste echipe sunt favorite, cred eu, e prea devreme să vorbim despre cine ar putea câştiga campionatul. O surpriză plăcută o face şi Sepsi, e clar că banii din Ungaria îşi fac simţită prezenţa. Vorbim despre o echipă care poate pune probleme oricărui adversar" , a continuat Marica.

Afla mai multe despre: ciprian maricamircea rednicromaniadinamocfrfcsb 

viewscnt
Articole similare