Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Marius Niculae despre Dinamo - FCSB: „Pare total dezechilibrat”. În ce jucător de la Dinamo îşi pune încrederea

VIDEO EXCLUSIV | Marius Niculae despre Dinamo - FCSB: „Pare total dezechilibrat”. În ce jucător de la Dinamo îşi pune încrederea

Superliga

Comentarii

Marius Niculae este îngrijorat de situaţia de la Dinamo şi afirmă că derby-ul din acest weekend va fi unul extrem de dezechilibrat din cauza diferenţei mari de valoare dintre cele două echipe. „Săgeată” speră însă ca jucători precum Nistor să întoarcă soarta partidei în favoarea lui Dinamo.

„Pare total dezechilibrat, nu numai din punct de vedere al clasamentului, ci din punct de vedere al valorii. La FCSB au foarte mulţi jucători care pot face diferenţa într-un joc. La Dinamo lipseşte acel jucător”, a Marius Niculae la Telekom Sport.

Despre FCSB: „Într-adevăr, nu au constanţă. Am văzut meciul lor cu Astra, şi ei au avut noroc, cum a avut şi Dinamo cu Voluntari. Deci va fi un meci interesant, cu toate că Steaua, dacă ne uităm pe lotul lor, au jucători de valoare şi jucători care au jucat şi au făcut performanţe la alte echipe.

Va fi un meci cu totul şi cu totul... mai ales că cei doi au jucat la Dinamo, vor avea o presiune în plus. Ştiu foarte bune presiunea care se pune de către galerie pe jucătorii care au jucat la Dinamo şi acum joacă la Steaua. Jucători determinanţi sper să fie cei de la Dinamo”, a mai spus fostul atacant al lui Dinamo.

„Săgeată” speră ca Nistor, Salomao sau Hanca să aducă un plus şi să facă diferenţa în favoarea lui Dinamo: „De la Nistor, de la Salomao... Hanca sper să îşi revină şi să marcheze, pentru că trece printr-o perioadă destul de îndelungată fără mari reuşite. Şi acesta este un meci foarte bun pentru el ca să iasă la rampă”.

Afla mai multe despre: liga 1dinamofcsb 

viewscnt
Articole similare