Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Măsura controversată care a prins la Astra: "Schimbările nu sunt benefice" Dorinţa lui Laurenţiu Buş la început de an

VIDEO EXCLUSIV | Măsura controversată care a prins la Astra: "Schimbările nu sunt benefice" Dorinţa lui Laurenţiu Buş la început de an

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a avut trei antrenori în acest sezon, dar în ciuda schimbărilor de pe banca tehnică, giurgiuvenii sunt pe loc de play-off cu cinci etape înaintea finalului sezonului regulat.

Măldărăşanu a început campionatul, Mulţescu l-a înlocuit iar apoi Enache a terminat anul ca antrenor al fostei campioane a României. Doar Dinamo şi Voluntari au mai avut trei antrenori în acest sezon, dar cele două se află în zona retrogradării. 

"Am avut trei antrenori până acum, schimbările nu sunt benefice, toată lumea ştie că este nevoie de continuitate, dar dacă aşa au decis dânşii, aşa a fost. Se pare că le-a ieşit şi suntem pe loc de play off.  Probleme sunt cam în toată România, ăsta e fotbalul de la noi deocamdată. Am avut o serie foarte proastă, am pierdut multe meciuri, dar ne bucurăm că ne-am revenit şi am terminat anul cu o victorie" a spus în exclusivitate pentru Telekom Sport, Laurenţiu Buş. 

Astra este pe locul şase şi are trei puncte peste echipele care îi ameninţă poziţia de play-off. 

"Sunt sigur că o să luptăm cu Mediaş, cu Sepsi, sigur şi cu Botoşaniul, că este o diferenţă mică de puncte, 5 punte, cam 3-4 echipe se bat. Sepsi este surpriza campionatului de până acum cu siguranţă au făcut un campionat, 20-21 de etape foarte bune, cu siguranţă îşi doresc să rămână acolo, sunt oameni foarte serioşi, cu investiţii serioase şi mă bucur pentru ei,. Şi noi ne dorim locul 6, bineînţeles, dar avem etape grele, meciuri grele, cu siguranţă dacă ne pregătim bine o să ajungem în play-off" a mai declarat mijlocaşul Astrei. 

 

Afla mai multe despre: astralaurenţiu buşmăldărăşanumulţescuenache 

viewscnt
Articole similare