Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mesajul lui Rădoi în privinţa lui Postolachi: "Atunci poate fi al nostru"

VIDEO EXCLUSIV | Mesajul lui Rădoi în privinţa lui Postolachi: "Atunci poate fi al nostru"

Echipa națională

Comentarii

Virgil Postolachi poate debuta chiar foarte repede pentru naţionala de tineret a României. Mirel Rădoi a anunţat că în cazul în care problemele cu actele vor fi rezolvate fotbalistul va putea să joace pentru reprezentativa U21 de luna viitoare.

Virgil Postolachi este subiect de scandal între Federaţia de la Bucureşti şi cea de la Chişinău. Fotbalistul născut în Moldova evoluează la echipa secundă a lui PSG şi poate fi o soluţie pentru naţionala lui Rădoi chiar la Euro 2019. Familia lui Postolachi îşi doreşte ca atacantul să îmbrace tricoul selecţionatei de tineret a României.

La 18 ani, Postolachi aşteaptă să primească okul pentru a putea juca sub tricolor. Tănărul fotbalist şi-a luat cetăţenia română şi aşteaptă ca toate formalităţile să fie îndeplinite astfel încât debutul să aibă loc în cel mai scurt timp. 

"În momentul în care îşi va primi paşaportul este în vederile noastre chiar pentru următoarea acţiune din noiembrie, este un jucător pe care l-am văzut şi care merită toata atenţia noastră, drept dovadă că atat el cât şi familia au făcut paşii necesari pentru a juca la naţionala României, au refuzat de două ori convocarea la naţionala Moldovei şi ar fi păcat ca noi să nu îi întindem o mână de ajutor, este un fotbalist de viitor" a declarat Rădoi. 
 

Afla mai multe despre: radoipostolachiromania u21 

viewscnt
Articole similare