Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mesajul unui fotbalist cu 17 prezenţe în derby pentru jucătorii de la Dinamo şi FCSB: "E mândria ta, orgoliul tău"

VIDEO EXCLUSIV | Mesajul unui fotbalist cu 17 prezenţe în derby pentru jucătorii de la Dinamo şi FCSB: "E mândria ta, orgoliul tău"

Superliga

Comentarii

A jucat opt ani pentru echipa "roş-albastră" şi a jucat de 17 ori în derby-ul României pe parcursul acelor sezoane. Acum este retras din activitate, dar a ţinut să le transmită un mesaj principarilor actori în derby.

"Cred că fiecare trebuie să îşi transmită un mesaj personal, să se autoeduce, că într-un astfel de meci practic antrenorul contează mai puţin. E mândria ta, orgoliul tău de a îmbrăca acel tricou şi de a încerca să faci tot ce depinde de tine în teren. Ambiţia şi dăruirea la un astfel de meci cred că sunt la cote maxime. Totul dus până la limita regulamentului. Dar, mă repet, fără suporteri în tribună, nu cred că ar avea farmec o astfel de partidă", a declarat Sorin Ghionea, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Pentru fostul fundaş central, FCSB are prima şansă în meciul din această seară, care va fi de la 21:00, pe Telekom Sport 1: "De la mijloc în sus are jucători care în orice moment pot face diferenţa şi pot marca gol sau goluri care pot să fie decisive într-un astfel de meci"

Afla mai multe despre: sorin ghioneafcsbdinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare