Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Metaloglobus i-a pus gând rău FCSB-ului: ”Putem bate pe oricine”

VIDEO EXCLUSIV | Metaloglobus i-a pus gând rău FCSB-ului: ”Putem bate pe oricine”

Fotbal

Comentarii

Măldărăşanu este încrezător că echipa sa, Metaloglobus, poate produce surpriza în meciul din şaisprezecimile Cupei României, cu FCSB, care se va disputa joi, ora 21.30. Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Telekom Sport 1.

”Indiferent de jucătorii care vor inra pe teren la FCSB, e clar că e o diferenţă de valoare faţă de noi. Trebuie să fim realişti, e diferenţă de nivel în Liga I faţă de Liga a doua, dar ne gândim că poate avem o şansă datorită tradiţiei, ca să zic aşa, în general în meciurile de Cupă apar surărize şi să sperăm că o să fim şi noi una din echipele care pot produce surpriza.

Noi suntem o echipă care poate bate pe oricine, dar la fel de bine poate să şi piardă cu oricine”, a spus Măldărăşanu pentru Telekom Sport.

FCSB nu merge prea bine în campionat. Echipa patronată de Gigi Becali ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1. Nici Metaloglobus nu are viaţă uşoară în liga secundă. Băieţii lui Măldărăşanu se află pe locul şase, cu 13 puncte, la nouă puncte de liderul Turris Turnu Măgurele (22p.).

Afla mai multe despre: fcsbfcsbturris turnu magurele,  

viewscnt
Articole similare