Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mihaela Buzărnescu, hotărâtă înainte de meciul cu Franţa: ”Voi juca până la ultima minge” Ce a bucurat-o pe Miki

VIDEO EXCLUSIV | Mihaela Buzărnescu, hotărâtă înainte de meciul cu Franţa: ”Voi juca până la ultima minge” Ce a bucurat-o pe Miki

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu va fi racheta a doua a României în meciul cu Franţa din semifinalele FED Cup, iar Miki spune că e pregătită 100% pentru marea confruntare din acest weekend.

Franţa - România, FED CUP 2019, LIVE la Telekom Sport 3

Buzărnescu va juca în partida a doua, cu Caroline Garcia, după meciul Simonei Halep cu Mladenovic, dar spune că nu a afectat-o faptul că este a doua rachetă a României.

Sunt emoţii mereu când jucăm Fed Cup, sunt emoţii foarte mari. Nu avem cum să ne obişnuim, că mereu jucăm în altă parte şi publicul este diferit, dar noroc că avem mult public român de data aceasta, mult mai mult decât cel din Ostrava.

Mă aşteptam la orice decizie a căpitanului, să joc sau să nu joc, eu eram venită pentru a susţine echipa din toate punctele de vedere şi faptul că joc e un bonus şi mă bucur că au decis acest lucru şi sper din tot sufletul să aduc un rezultat bun. Eu voi încerca, ca de fiecare dată, să joc până la ultima minge”, a spus Mihaela Buzărnescu, pentru Telekom Sport.

CE SPUNE DESPRE DUELUL CU GARCIA

Sigur va fi interesantă şi ciudată întâlnirea cu Garcia, pentru că ea este o jucătoare cu foarte multă experienţă, care are un joc foarte agresiv şi rezultate remarcabile în trecut, la o vârstă foarte fragedă.

Fiecare meci e dificil, Mladenovic şi Garcia au stiluri diferite şi trebuie adoptată altă tactică pentru fiecare dintre cele două jucătoare. La acest nivel orice meci este dificil, mai ales într-un meci de semifinală Cupei Federaţiei este şi mai greu. Pentru mine, orice aş fi jucat, prima sau a doua era accceptabil”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Programul meciurilor confuntării Franţa - România, din FED Cup:

Sâmbătă, de la 15:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 1: Kristina Mladenovic (66 WTA) - Simona Halep (2 WTA)
  • Meciul 2: Caroline Garcia (21 WTA) - Mihaela Buzărnescu (30 WTA)

Duminică, de la 14:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 3: Caroline Garcia - Simona Halep
  • Meciul 4: Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu
  • Meciul 5 (dublu, dacă e cazul): Garcia (21 WTA) / Mladenovic (66 WTA) - Begu (83 WTA) /Niculescu (132 WTA)

* Pentru ziua de duminică căpitanii nejucători pot face modificări.

Afla mai multe despre: buzarnescufed cup,  

viewscnt
Articole similare