Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Mircea Rednic e ca un tată pentru mine". Jucătorii lui Standard Liege şi-au amintit de colaborarea cu antrenorul român

VIDEO EXCLUSIV | "Mircea Rednic e ca un tată pentru mine". Jucătorii lui Standard Liege şi-au amintit de colaborarea cu antrenorul român
Comentarii

Mircea Rednic a pregătit-o pe Standard Liege din octombrie 2012 până în mai 2013 şi a făcut-o foarte bine. Drept dovadă, foştii săi jucători din Belgia, M'Poku şi Collins Fai, au avut doar cuvinte de laudă despre antrenorul român.

"Pot spune că domnul Rednic m-a ajutat cel mai mult în fotbal. Sfaturile lui şi antrenamentele tactice m-au făcut să progresez. Cu Mihai Teja nu am petrecut prea mult timp, dar cred că este un antrenor bun. Am văzut că a semnat cu Steaua. Îl felicit şi îi doresc numai bine. Este un antrenor bun, pe care l-am avut la Dinamo, dar nu m-am antrenat foarte mult timp cu el. Va fi foarte interesant duelul dintre Rednic şi Teja, pentru că ei au lucrat împreună în Belgia. Cred că au şi aceeaşi tactică, deci vom vedea în partea a doua a campionatului ce vor face dacă se vor întâlni" , a declarat Collins Fai pentru Telekom Sport.

"Mircea Rednic este ca un tată pentru mine şi îl voi iubi întotdeauna şi îl voi respecta. Sper pentru el că îi va fi mai bine şi că va îndrepta situaţia la Dinamo" , a spus M'Poku Ebunge.

Afla mai multe despre: mpokumircea rednicbelgiastandard liege 

viewscnt
Articole similare