Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi dezvăluie discuţia purtată cu Jose Mourinho: "Asta m-a uimit foarte tare!"

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi dezvăluie discuţia purtată cu Jose Mourinho: "Asta m-a uimit foarte tare!"

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi, actualul selecţioner al naţionalei de tineret, a dezvăluit discuţia avută cu Jose Mourinho, care a vrut să îl transfere la Internazionale Milano în urmă cu zece ani.

În 2008, Mirel Rădoi a fost aproape de un transfer care i-ar fi schimbat cariera. Jose Mourinho, care atunci era la Inter Milano, a venit la Bucureşti pentru a sta de vorbă şi a negocia transferul de la FCSB. Rădoi spune că a purtat o discuţie cu managerul portughez, iar acesta s-a arătat foarte interesat de viaţa sa extrasportivă. Până la urmă, transferul nu s-a mai realizat.

"Pe mine ce m-a uimit foarte tare, mai ales la discuţia cu Mourinho, în care primele zece minute nu a avut nicio legătură cu fotbalul. Adică m-a întrebat diverse care nu aveau nicio legătură cu fotbalul Ce faci în timpul liber după meci? Unde te duci cu copiii? Ce faci cu soţia? Ieşiţi doar voi sau ieşiţi cu copiii? De fapt, după vreo 15-20 de minute mi-am dat seama că de fapt lucrurile alea se întorceau către fotbal. Vroia să vadă cum îţi petreci timpul liber, ce faci, ce fel de caracter eşti. Pentru că ei vedeau că sunt un tip destul de agresiv, cu o determinare mare în timpul meciurilor şi să nu trec în partea cealaltă, în care, Doamne fereşte, să am probleme acasă, să îmi bat copiii sau nevasta. Adică îţi fac un profil de la cap la coadă", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mourinhoradoiinter 

viewscnt
Articole similare