Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi îi dă un sfat important lui Man după oferta de la Fenerbahce: "Pentru mine e simplu!"

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi îi dă un sfat important lui Man după oferta de la Fenerbahce: "Pentru mine e simplu!"

Fotbal intern

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a mărturisit că el nu le poate spune jucătorilor săi unde să se transfere, însă îi sfătuieşte să aleagă echipe unde au posibilitatea să joace.

Calificarea tricolorilor mici la Campionatul European de tineret de anul viitor nu a rămas fără urmări, iar ofertele pentru elevii lui Mirel Rădoi au început să curgă. După ce s-a discutat de posibilitatea ca Internazionale Milano să-l răscumpere pe portarul Andrei Ionuţ Radu de la Genoa, acum se vorbeşte intens despre interesul turcilor de la Fenebahce pentru atacantul FCSB-ului, Dennis Man.

"Pentru mine, e simplu, indiferent de ce vor alege, trebuie să joace. Asta le-am spus mereu, sunt jucători care în momentul de faţă nu au o situaţie foarte bună la cluburi şi vin şi îmi cer sfaturi. Eu le spun, nu vă pot zice unde să vă duceţi, singurul lucrul pe care vi-l pot zice este să jucaţi. Puneţi pe plan secund aspectul financiar, pentru că în momentul de faţă sunteţi foarte tineri şi trebuie să aveţi continuitate şi după aceea o să vină şi banii. Singura mea dorinţă ar fi ca jucătorii pe care noi îi avem acum în vedere să joace", a spus Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

Antrenorul în vârstă de 37 de ani a dat timpul înapoi şi şi-a reamintit ce făcea el la vârsta pe care o au acum jucătorii de la naţionala de tineret.

"Cu fotbalul, încercam să fac prima sută de mii (n.r. - de euro). Încercam şi eu să visez, pentru că eram la naţionala de tineret, dar, spre norocul meu, nu am participat decât trei meciuri, după care am urcat la echipa naţională mare", a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: radoioferteman 

viewscnt
Articole similare