Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi, sfat de suflet pentru puştii de la U21: "Lăsaţi banii pe locul doi!" Ce le-a spus celor cu oferte din străinătate

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi, sfat de suflet pentru puştii de la U21: "Lăsaţi banii pe locul doi!" Ce le-a spus celor cu oferte din străinătate

Echipa națională

Comentarii

2018 a fost un an excelent pentru naţionala U21 a României, care s-a calificat la turneul final al Euro 2019, după 21 de ani de la o performanţă similară.

România va întâlni Franţa, Anglia şi Croaţia în Grupa C a Euro 2019, iar jucătorii aflaţi sub comanda lui Mirel Rădoi au şansa să atragă atenţia unor cluburi importante. Prezent în studioul Telekom Sport, selecţionerul U21 a dezvăluit ce şi-a sfătuit jucătorii aflaţi încă la început de drum, dar care din vară ar putea avea pe masă oferte ameţitoare.

Rădoi spune că tinerii jucători ar trebui să pună în acest moment pe primul plan continuitatea: să aleagă echipele unde ar avea cele mai mari şanse să joace şi să nu se lase duşi de val în cazul unor oferte bune din punct de vedere financiar, dar care i-ar putea duce în situaţia de a sta mai mult pe bară.

"Să aibă continuitate! Să ne uităm la cazurile unor jucători care au fost transferaţi la echipe mari şi au jucat pe la U19 , U21. Eu le-am explicat. În momentul în care aveţi o ofertă analizaţi-o, cine este echipa, de unde, ce campionat, cine joacă pe poziţia respectivă. Lăsaţi partea financiară în plan secund pentru că voi aveţi o vărstă care în momentul de faţă nu trebuie să vă intereseze partea financiară, voi aveţi nevoie de continuitate pentru că o să te bucuri de bani, un an, doi, cât ai contract după aceea termini contractul, nici nu ai jucat, nu o să te ia nimeni, cheltui şi banii pe care i-ai acumulat", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.




 

Afla mai multe despre: mirel radoiu21romania u21 

viewscnt
Articole similare