Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Miriuţă i-a trimis pe dinamovişti să tragă de ”fiare”. Imagini inedite din cantonamentul din Cipru!

VIDEO EXCLUSIV |  Miriuţă i-a trimis pe dinamovişti să tragă de ”fiare”. Imagini inedite din cantonamentul din Cipru!

Fotbal

Comentarii

Dinamoviştii ar fi trebuit să joace un amical cu Aris Limassol. Partida a fost însă amânată din cauza condiţiilor meteo şi reprogramată pentru vineri. Miriuţă i-a scos la o plimbare pe jucătorii săi, o plimbare de scurtă durată. Vântul a bătut cu putere. Dacă vremea va ţine cu ei, alb-roşii mai au alte două meciuri de pregătire programate în stagiul din Cipru.

În asemenea condiţii, Miriuţă şi-a băgat jucătorii în sala de forţă. Popescu şi Dudea au făcut concurs de flotări, apoi fundaşul reîntors de la Voluntari a făcut pe instructorul de fitness.

Portarii s-au pregătit la fel ca la un antrenament normal, separat de restul colegilor. Brănescu i-a mai dat câteva lecţii lui Muţiu din ce a fost învăţat de Buffon la Juventus.”Să alergăm e cel mai greu. Nu îmi place să alerg. Dar trebuie”, a recunoscut Brănescu.

Nedelcearu s-a pregătit visând la un transfer în străinătate şi la derby-urile cu FCSB: ”Cel mai bun exerciţiu e cel cu mingea”. Fundaşul recunoaşte că se gândeşte la Steaua, atunci când are nevoie de motivaţie suplimentară: ”Mă gândesc la Steaua. Sa îi bat!”

Afla mai multe despre: dinamoliga 1sala de fortanedelcearu 

viewscnt
Articole similare