Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Miriuţă înainte de duelul cu Dinamo: ”Sunt dinamovist şi nu mă schimb niciodată ca alţii”

VIDEO EXCLUSIV | Miriuţă înainte de duelul cu Dinamo: ”Sunt dinamovist şi nu mă schimb niciodată ca alţii”

Hermannstadt​

Comentarii

Înainte de meciul de sămbătă cu Dinamo, antrenorul echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport că se simte în continuare dinamovist şi că acest lucru nu se va schimba niciodată. În schimb, fostul tehnician din Ştefan cel Mare vrea să-şi bată fosta echipă.

Unul dintre motivele pentru care antrenorul sibienilor vrea să câştige meciul cu Dinamo de sâmbătă este aniversarea fiului său: ”E ziua fiului meu pe data de 8 decembrie şi trebuie să îi fac o surpriză când joc cu Dinamo. O victorie cadou? Da, îmi doresc enorm de mult să îi fac cadou o victorie, într-adevăr” a recunoscut Miriuţă, care n-a ezitat însă să-şi proclame afecţiunea pentru culorile alb-roşii: ”Sunt dinamovist şi nu mă schimb niciodată. Ca alţii. Chiar dacă nu a fost să fie sau nu mi-a ieşit aşa cum mi-am dorit eu, cu cei cu care am lucrat acolo voi rămâne tot timpul” a spus Miriuţă în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă va râde cu un ochi, dar va plânge cu altul în cazul unui succes contra echipei sale de suflet, antrenorul sibienilor a explicat: ”Voi râde cu amândoi pentru că acum sunt la Hermannstadt şi chiar mă simt minunat aici. De când am fost la CFR nu m-am mai simţit aşa bine ca antrenor. Sincer, chiar mă simt minunat. Oamenii care sunt în spatele meu, care îmi dau încredere, aceşti jucători cu care lucrez zi de zi, care sunt muncitori, au caracter, serioşi. În campionatul României poţi să baţi pe oricine, poţi să pierzi cu oricine. Aţi văzut că sunt echilibrate jocurile. Dinamo are jucători de valoare în continuare, trebuie să recunosc. Şi formează o echipă bună dar, din păcate, a venit un antrenor nou, s-au făcut nişte schimbări şi acele schimbări nu au fost favorabile, să zic aşa, în jocul lor” a mai spus Vasile Miriuţă. 

Afla mai multe despre: vasile miriuţăfc hermannstadtdinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare