Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Momente dificile pentru un fost golgeter al Ligii 1. ”Jucăm fotbal, deşi aici sunt 80 de cazuri de coronavirus!”

VIDEO EXCLUSIV Momente dificile pentru un fost golgeter al Ligii 1. ”Jucăm fotbal, deşi aici sunt 80 de cazuri de coronavirus!”
Comentarii

Azdren Llullaku s-a destăinuit într-un interviu acordat în exclusivitate colegului nostru Ovidiu Ionescu.

Fostul atacant de la Gaz Metan şi Astra trăieşte clipe de coşmar. Joacă fotbal, săptămână de săptămână în Belarus, singurul campionat din Europa unde se joacă încă meci de meci cu spectatori, deşi ţara are deja cazuri de coronavirus: ”La noi situaţia e aşa cum a fost acum 3-4 luni, adică nu s-a schimbat nimic. Totul e normal în acest moment” îşi face singur, curaj, Llullaku. El joacă acum pentru Şahtior Soligorsk, formaţie din prima ligă a Bielorusiei.

Llullaku a jucat în România pentru Gaz Metan, CSMS Iaşi şi Astra Giurgiu, dar a început fotbalul în Italia, în ligile inferioare. Are 6 selecţii în naţionala Albaniei peste 40 de goluri marcate în Liga 1 din România.

”Nouă ni s-a spus săptămâna trecută într-o şedinţă că s-a decis să jucăm. Am avut deja primul meci, iar cu două zile înainte a fost această şedinţă. Am jucat primul meci cu suporteri cu tot. Pe 28 avem al doilea meci, care nu era în program. Jucăm în deplasare şi vom avea de asemenea suporteri”

”Familia mea e  în nordul Italiei. S-au închis în casă! Mă doare, mor 700 de oameni pe zi!”

Azdren Llullaku spune că în Belaru nu s-a luat nicio clipă în calcul amânarea campionatului: ”Nu s-a luat în calcul amânarea campionatului deşi sunt 80 de cazuri de coronavirus în Belarus. Preferă să-şi continuie viaţa normală”

Pentru Azdren, unul dintre stranierii excelenţi care a trecut în ultimii ani prin fotbalul românesc, clipele de groază sunt la ordinea zilei. Familia sa locuieşte în nordul Italiei, o zonă profund afectată de virusul devastator. În acelaşi timp, soţia sa este acum la Mediaş, în izolare: ”Eu ştiu bine care e situaţia la nivel european, pentru că am familia în Italia,  am soţia în România la Mediaş. Ştiu foarte bine ce se petrece acolo, mai ales în Italia, acolo unde situaţia este foarte gravă. Familia mea stă de 3 săptămâni o lună în casă. Mor câte 700 de persoane pe zi, deci e extrem de grav. E panică în sufletul meu, preocupare. Ai mei sunt în nordul Italiei, unde lucrurile sunt foarte grave. Încerc să fiu calm, pentru că ştiu că familia mea are grijă, stă doar în casă. Dar mă doare ce se întâmplă în Italia, e a doua mea casă. Soţia mea a fost la Bucureşti, dar de câteva zile e la Mediaş. Stă în carantină. Eu încerc şi eu să am grijă, nu mai ies în restaurante, în mall-uri. Când avem antrenament avem masa acolo la stadion, iar după mă închid în casă. Sper să fie bine şi să nu se întâmple nimic” a mai spus Llullaku, în exclusivitate pentru www.telekomsport.ro


 

Afla mai multe despre: azdren llullaku 

viewscnt
Articole similare