Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care lui Ionuţ Radu i-au dat lacrimile! "Nu am cuvinte!" Ce au început să strige fanii în timpul interviului

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care lui Ionuţ Radu i-au dat lacrimile! "Nu am cuvinte!" Ce au început să strige fanii în timpul interviului

Echipa națională

Comentarii

Tricolorii mici au revenit sâmbătă dimineaţă în ţară, în jurul orei 02:00, fiind aşteptaţi de sute de fani, pentru o petrecere ad-hoc, în urma parcursului senzaţional avut la Euro 2019.

Conduşi de liderul Ionuţ Andrei Radu, tricolorii au cântat alături de fani şi au făcut o atmosferă de vis în aeroport.

În timpul interviului acordat Telekom Sport, Ionuţ Radu şi-a stâpânit cu greu lacrimile, evident emoţionat de primirea făcută de fani. S-a oprit din vorbit în momentul în care suporterii au început să-i strige din nou numele şi le-a mulţumit acestora.



Vezi mai jos momentul şi declaraţia dată de Ionuţ Radu la revenirea în ţară.

"(n.r. E primirea la care aţi visat?) Sincer, nici măcar nu am îndrăznit să visăm la aşa primire pentru că nu ne-am fi aşteptat niciodată şi mă face să gândesc că am făcut mândri o grămadă de români şi ceea ce ne face foarte bucuroşi că am readus bucuria în inimile lor.
Nu am cuvinte să descriu ce simţim în momentul de faţă.  Noi am fost acolo să jucăm fotbal din plăcere (n.r. fanii îi strigă numele, iar el are lacrimi în ochi). Vă mulţumesc mult!

Am fost acolo să jucăm fotbal din plăcere, ne-am dus acolo din nimic şi am reuşit să fim în topul Europei pentru că ne-am dorit într-adevăr asta de la început, ne-am dorit să fim printre cei mai buni, ne-am bătut cu cei mai buni dar nu a fost scris să fie de data asta, o să încercăm data viitoare. Avem răbdare, muncim şi avem tot viitorul în faţă.

Vă daţi seama, la rece era un regret pentru noi. Noi ştim ce am fi putut face, ştim că am fi meritat să fim acolo, între primele două echipe, dar după cum am spus nu a fost scris să fie şi privim partea plină a paharului pentru că până la urmă am reuşit o performanţă destul de bună.

Ce urmează pentru mine? Vacanţă. (Şi după vacanţă?) Nu ştiu, momentan vreau să mă gândesc la vacanţă, o să vorbesc cu impresarul meu ce o să fac anul viitor dar momentan nu ştiu nimic
", a declarat Ionuţ Radu pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...