Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care marele Del Piero l-a uimit pe Stoichiţă: "Mister, pot şi eu!?" O fază memorabilă de la un meci pe măsură

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care marele Del Piero l-a uimit pe Stoichiţă: "Mister, pot şi eu!?" O fază memorabilă de la un meci pe măsură

Top Story

Comentarii

Mihai Stoichiţă a rememorat în cadrul TOP INTERVIULUI acordat Telekom Sport momente marcante din cariera sa de jucător şi antrenor, iar un capitol aparte a fost dedicat perioadei petrecută la Steaua în anii '90, ca antrenor secund şi apoi ca principal.

Stoichiţă şi-a amintit o întâmplare specială de la meciul Steaua - Juventus din grupele Champions League, scor 0-0, disputat pe 6 decembrie 1995, în Ghencea, pe un teren plin de zăpadă.

Momentul îl are în prim-plan pe Alessandro Del Piero, jucător care începuse deja să scrie apăsat istorie la Juventus. Rezervă în partida cu Steaua, Del Piero a fost trimis pe teren după pauză, în locul lui Ravanelli, nu înainte să-l uimească pe Stoichiţă cu modestia sa.

"Am jucat într-o iarnă, în ultimul an, pe zăpadă, cu Juventus. Să-ţi spun un episod cu Del Piero. Ţiţi a plecat cu ei la pauză, era 0-0, era un frig, mamă, mamă, gheaţă, stadionul îngheţat. Eu am rămas cu rezervele: hai să facem un 5 contra 2, să ne mai încălzim, să ne dezmorţim. Vine Del Piero către mine, îşi trăsese jambierele: Mister, pot şi eu!? Şi s-a băgat Del Piero la 5 contra 2 cu rezervele Stelei şi cu mine, că era frig. Alessandro, un om extraordinar", a declarat Stoichiţă în TOP INTERVIUL acordat Telekom Sport.

  • Steaua: Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Anton Doboş, Ionel Pârvu (46' Laurentiu Roşu), Roland Nagy, Tiberiu Csik, Aurel Panait, Iulian Filipescu (64' Narcis Claudiu Răducan), Damian Militaru (86' Sabin Ilie), Constantin Gâlcă, Ion Vlădoiu. Antrenor: Dumitru Dumitriu.
  • Juventus: Michelangelo Rampulla, Massimo Carrera, Ciro Ferrara, Sergio Porrini, Moreno Torricelli, Didier Deschamps, Gianluca Pessotto, Vladimir Jugovic, Antonio Conte, Giancarlo Marocchi (66' Attilio Lombardo), Fabrizio Ravanelli (46' Alessandro Del Piero). Antrenor: Marcello Lippi.

Afla mai multe despre: stoichitadel pierotop interviu 

viewscnt
Articole similare