Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mork nu-şi revine după operaţie. "Încă sunt în stare de şoc!" Câştigătoarea ultimelor trei ediţii de Liga Campionilor şi-a susţinut colegele cu Rostov

VIDEO EXCLUSIV | Mork nu-şi revine după operaţie. "Încă sunt în stare de şoc!" Câştigătoarea ultimelor trei ediţii de Liga Campionilor şi-a susţinut colegele cu Rostov

Handbal

Comentarii

Nora Mork a văzut pe viu meciul CSM - Rostov, de la Sala Polivalentă. E prima ei vizită în România după intervenţia chirurgicală, suferită în luna august.

Nora Mork se află în perioada de recuperare, după ce la finalul lunii august a suferit cea de-a noua intervenţie chirurgicală din carieră. Norvegianca a venit în vară la CSM după o perioadă lungă de inactivitate, tot din cauza unor accidentări. Acum mai are de stat încă aproximativ o jumătate de an departe de teren. 

Mork a apucat să joace 30 de minute pentru CSM, în Supercupa cu SCM cu Râmnicu Vâlcea. În startul rerprizei secunde s-a accidentat însă la genunchiul stâng, iar diagnosticul a fost extrem de dur, ruptură a ligamentului încrucişat anterior

"Mă simt bine după operaţie, dar încă parcă trăiesc un şoc. Nu ştiu cum să mă mai gândesc la această nouă accidentare. E bine să fiu alături de fete, îmi dau o altă motivaţie, iar până acum totul decurge bine pentru mine.

Eram aşa nerăbdătoare şi motivată să revin, dar toată lumea mea s-a dat peste cap şi este foarte greu sî nu poţi juca", a declarat Mork la Telekom Sport.

Mork a încheiat perioada postoperatorie la Oslo, iar acum a revenit la Bucureşti, pentru a continua recuperarea. Vineri seara, şi-a susţinut colegele în egalul cu Rostov. 

"Am o motivaţie puternică şi sunt nerăbdătoare să joc pentru CSM, să fac parte din această echipă, din această atmosferă. Nu e nimic pe lumea asta ce mi-aş dori mai mult", a declarat Mork. 

Afla mai multe despre: morkhandbalcsm 

viewscnt
Articole similare