Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Motivaţia lui Adi Popa: "Acesta este obiectivul meu pentru 2019" Ce îşi propune fostul jucător al roş-albaştrilor

VIDEO EXCLUSIV | Motivaţia lui Adi Popa: "Acesta este obiectivul meu pentru 2019"  Ce îşi propune fostul jucător al roş-albaştrilor

Stranieri

Comentarii

Odată cu împrumutul la Ludogoreţ, Adi Popa visează să revină şi la echipa naţională. Ultima oară, mijlocaşul a jucat sub tricolor în septembrie 2017.

Adi Popa este pregătit pentru noua aventură: până în vară va juca la Ludogoreţ, unde va fi coleg cu Keşeru, cu Moţi şi cu Dragoş Grigore. 
 
"Am mai fost în negocieri cu ei şi în trecut, şi nu o dată. Nu a fost să fie la vremea respectivă. Toate premisele sunt pozitive, sper să fie bine, îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, restul lucrurilor vor veni de la sine" dezvăluie fotbalistul împrumutat la campioana Bulgariei de Reading. 
 
Popa a jucat un singur meci în acest sezon pentru Reading, în Championship. În mandatul lui Contra, fotbalistul de 30 de ani nu a mai contat la naţională. 
 
"A fost greu, pentru că am dispărut din circuitul echipei naţionale, dar meritat, pentru că nu evoluam, am fost şi accidentat. Acum, dacă voi evolua şi o voi face bine, voi spera să reintru. Este unul din obiective în 2019" a mărturisit fostul fotbalist al FCSB. 
 

Afla mai multe despre: adi popanaţionalaludogoreţmoţikeşerudragoş grigore 

viewscnt
Articole similare