Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Alexa nu a ajuns la FCSB: "De ce să îmi complic viaţa de la început?" Mesajul pentru Teja

VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Alexa nu a ajuns la FCSB: "De ce să îmi complic viaţa de la început?" Mesajul pentru Teja

FCSB

Comentarii

Dan Alexa a dezvăluit în exclusivitate la Telekom Sport ce a discutat cu patronul FCSB. Două au fost condiţiile puse de antrenor pentru a accepta oferta lui Gigi Becali.

Alexa a fost primul contactat pentru a-l înlocui pe Dică. Negocierile s-au purtat la Bucureşti, iar antrenorul a dat detalii la Telekom Sport despre felul cum au decurs convorbirile cu finanţatorul vicecampioanei. Un lucru a fost dificil pentru Alexa. Să accepte colaborarea cu Mihai Stoica. 
 
"Am avut o rugăminte, să nu existe intermediari între mine şi patron şi apoi să fiu şef total în vestiar să pot da afară lejer pe orice fără intervenţia cuiva. Dică este antrenorul pe care l-a inventat MM, dacă la mijlocul drumului te lasă când îţi este greu, e dificil să vorbim atunci de o colaborare. Dacă era un om în care să am încredere era altceva, MM are un statut la Steaua ştiam că nu mă vrea, de ce să îmi complic viaţa de la început ?" a spus Alexa în exclusivitate pentru Telekom Sport. 
 
Alexa a ştiut de la început că doar el şi cu Mihai Teja sunt în cursă pentru banca roş-albaştrilor. 
 
"Mihai Teja este un antrenor foarte bun, cred că i se potriveste Stelei. Poate să câştige campionatul, la fel cum şi eu aş fi avut această şansă. Gigi m-a apreciat foarte mult după discuţia pe care am avut-o, m-a impresionat, de multe ori se căieşte pentru ceea ce face, viaţa merge înainte" a încheiat Alexa.  
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: alexamihai stoicatejagigi becali 

viewscnt
Articole similare