Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "N-a fost cea mai bună perioadă pentru mine". Cum îşi explică Bawab evoluţiile slabe pe care le-a avut la Dinamo

VIDEO EXCLUSIV | "N-a fost cea mai bună perioadă pentru mine". Cum îşi explică Bawab evoluţiile slabe pe care le-a avut la Dinamo

Concordia Chiajna

Comentarii

Thaer Bawab se poate lăuda că a jucat la trei dintre cele mai importante cluburi din România. Iordanianul a evoluat la Universitatea Craiova, la FCSB şi la Dinamo.

Însă, Bawab s-a simţit bine doar la Craiova. Dacă la FCSB a prins doar opt meciuri, pentru Dinamo, atacantul a evoluat doar în 13 meciuri, apoi, la începutul sezonului 2017/2018, s-a transferat la Concordia Chiajna.

"Nu pot să zic că a fost o perioadă bună pentru mine. Din păcate, a fost destul de rău. Am fost acolo cu foarte mult entuziasm, chef şi, din păcate, nu a fost prea bine. Am fost cu mister Andone atunci şi nu au fost rezultate, apoi, după două meciuri, a fost schimbat.

Tot timpul când am jucat împotriva celor de la Dinamo, şi la Mediaş, şi la Craiova, am făcut meciuri foarte bune şi asta am şi zis la prezentare că sper să fac cel puţin meciuri la fel de bune cum am făcut împotriva lor.

A venit mister Contra şi fiecare antrenor are gusturile lui, iar mie nu mi-a dat multe şanse, nu am fost bine văzut în ochii lor şi asta este. Am vrut multe şi pentru suporteri, pentru că, pentru mine, sunt cei mai buni din oraş" , a declarat Thaer Bawab pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: craiovafcsbdinamobawab 

viewscnt
Articole similare