Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Negoiţă şi David, surprinşi în aeroport la revenirea în ţară! "Ce mă bucur să vă văd..." Ce au făcut cei doi

VIDEO EXCLUSIV | Negoiţă şi David, surprinşi în aeroport la revenirea în ţară! "Ce mă bucur să vă văd..." Ce au făcut cei doi

Superliga

Comentarii

Ionuţ Negoiţă şi Alexandru David au revenit în urmă cu puţin timp în România, după o scurtă excursie la Belgrad, acolo unde s-au deplasat pentru a urmări partida Steaua Roşie - Liverpool, scor 2-0.

Deşi întreaga suflare dinamovistă a intrat deja în febra Marelui Derby, patronul şi preşedintele clubului roş-alb şi-au făcut timp pentru a urmări live confruntarea încheiată cu o mare surpriză: finalista Ligii Campionilor a fost răpusă de Steaua Roşie.

Cei doi au fost extrem de grăbiţi la revenirea în ţară şi nu au dorit să ofere declaraţii.



Fanii Stelei Roşii Belgrad au făcut o atmosferă senzaţională la Belgrad, iar Negoiţă & Co speră cu siguranţă ca şi suporterii lui Dinamo să ofere un nou show memorabil cu ocazia partidei cu FCSB.    

Rednic: "Au fost surprize şi în Cupa României, nu doar în UCL!" :)

Atent la ce s-a întâmplat la Belgrad a fost şi tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, chiar dacă de la Bucureşti. Acesta s-a declarat surprins de victoria gazdelor şi a făcut o paralelă între ce a păţit Dinamo în Cupa României şi înfrângerea lui Liverpool.

"M-a surprins, dar peste tot sunt surprize. Şi în Cupa României au fost, şi în Champions League, şi în Europa League. Şi Steaua Roşie a investit foarte mult, aţi văzut şi atmosfera care e acolo. Poţi să prinzi o zi proastă. Părerea mea că Liverpool a prins o zi proastă ieri", a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: negoitadavid 

viewscnt
Articole similare