Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Negoiţă şi David, surprinşi în aeroport la revenirea în ţară! "Ce mă bucur să vă văd..." Ce au făcut cei doi

VIDEO EXCLUSIV | Negoiţă şi David, surprinşi în aeroport la revenirea în ţară! "Ce mă bucur să vă văd..." Ce au făcut cei doi

Liga 1

Comentarii

Ionuţ Negoiţă şi Alexandru David au revenit în urmă cu puţin timp în România, după o scurtă excursie la Belgrad, acolo unde s-au deplasat pentru a urmări partida Steaua Roşie - Liverpool, scor 2-0.

Deşi întreaga suflare dinamovistă a intrat deja în febra Marelui Derby, patronul şi preşedintele clubului roş-alb şi-au făcut timp pentru a urmări live confruntarea încheiată cu o mare surpriză: finalista Ligii Campionilor a fost răpusă de Steaua Roşie.

Cei doi au fost extrem de grăbiţi la revenirea în ţară şi nu au dorit să ofere declaraţii.Fanii Stelei Roşii Belgrad au făcut o atmosferă senzaţională la Belgrad, iar Negoiţă & Co speră cu siguranţă ca şi suporterii lui Dinamo să ofere un nou show memorabil cu ocazia partidei cu FCSB.    

Rednic: "Au fost surprize şi în Cupa României, nu doar în UCL!" :)

Atent la ce s-a întâmplat la Belgrad a fost şi tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, chiar dacă de la Bucureşti. Acesta s-a declarat surprins de victoria gazdelor şi a făcut o paralelă între ce a păţit Dinamo în Cupa României şi înfrângerea lui Liverpool.

"M-a surprins, dar peste tot sunt surprize. Şi în Cupa României au fost, şi în Champions League, şi în Europa League. Şi Steaua Roşie a investit foarte mult, aţi văzut şi atmosfera care e acolo. Poţi să prinzi o zi proastă. Părerea mea că Liverpool a prins o zi proastă ieri", a declarat Mircea Rednic.

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...