Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a analizat şansele românilor din Europa League: "Nu au pus aşa mare preţ pe competiţie"

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a analizat şansele românilor din Europa League: "Nu au pus aşa mare preţ pe competiţie"

FCSB

Comentarii

Înainte de etapa a 5-a din Europa League, Nicolae Dică a vorbit despre situaţia românilor din a doua competiţie intercluburi din Europa. Citeşte mai jos despre ce echipă crede antrenorul de la FCSB că nu a pus mare preţ pe competiţie şi ce echipa cărui jucător credea că se califică sigur într-o fază mai avansată.

Nicolae Dică este de părere că Răzvan Lucescu nu a avut ca obiectiv ieşirea din grupele Europa League, ci s-a concentrat mai mult pe campionat, acolo unde vrea să cucerească titlul, după ce sezonul trecut l-a încheiat într-un mod controversat: "Au o deplasare foarte grea (n.r. - cu Chelsea). Dar eu cred că ei nu au pus aşa mare preţ pe Europa League. Sunt sigur că îşi doresc mai mult să câştige campionatul. Am şi văzut că în meciurile de Europa League a folosit jucătorii care în campionat au evoluat mai puţin. Va fi foarte greu să câştige la Londra, pentru că Chelsea, orice echipă ar alinia, este o echipă puternică", a spus Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Despre echipa lui Ştefan Radu, Lazio, Dică era sigur că se va califica în fazele eliminatorii, pentru că a văzut forţa italienilor pe propria piele, la începutul anului: "Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Lazio, i-am întâlnit. O echipă foarte bună, cu jucători de mare valoare, cu antrenor bun... o echipă din Italia. Eram sigur că vor reuşi să treacă de grupe"

Antrenorului de la FCSB i-ar plăcea dacă Standard Liege s-ar califica, pentru că Răzvan Marin ar putea reprezenta România mai departe în Europa: "Mai au o şansă de calificare. Răzvan are evoluţii bune, dar acum a avut şi o perioadă în care a fost accidentat. Dar este un jucător român care joacă la o echipă din Europa şi ăsta este un lucru important pentru fotbalul românesc şi este pentru el".

În cele din urmă, Dică a vorbit şi despre Ludogoreţ, o echipă care a marcat o parte negativă din istoria lui FCSB: "Nu au avut evoluţii bune în Europa League, dar cred că obiectivul lor a fost să între în grupe. Şi l-au atins şi nu a mai dat aşa importanţă meciurilor din Europa League. Şi pentru ei, important este campionatul".

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbeuropa leaguestranieristefan radurazvan lucescurazvan marinludogoret 

viewscnt
Articole similare