Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a ieşit la tablă şi a analizat lupta la titlu. Cine e marea favorită şi cum i-a caracterizat pe antrenorii echipelor

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a ieşit la tablă şi a analizat lupta la titlu. Cine e marea favorită şi cum i-a caracterizat pe antrenorii echipelor

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a fost scos la tablă şi a analizat şansele la titlu ale principalelor trei candidate. Fostul antrenor al celor de la FCSB a fost nevoit să ofere note de la 1 la 10 pentru şase criterii: primul 11, rezerve, antrenor, conducere, financiar şi suporteri.

Primele probleme pentru FCSB au apărut când s-a ajuns la capitolul băncii de rezerve. Nicolae Dică a recunoscut că a avut multe bătăi de cap din cauza acestui aspect.

"Aici nu am stat foarte bine, am avut de suferit. Am spus mai devreme, foarte multe accidentări, am avut momente când am avut pe bancă jucători născuţi în 2002, 2000, 1999, jucători foarte tineri, aduşi de la echipa a doua. Dacă aveam tot lotul valid, puteam să spunem că avem un Rusescu care era pe bancă, Coman care era pe bancă. În 2019, banca de rezerve ar arăta foarte bine, cred eu. Dacă ar fi toţi jucătorii valizi, aş da nota 7" , a declarat Nicolae Dică.

În ceea ce priveşte antrenorul, Dică i-a notat şi pe aceştia: "CFR este echipa de pe primul loc, într-adevăr, o echipă bună, cu jucători cu experienţă, dar mi-ar plăcea să o văd mai ofensivă. Îi dau nota 7. Mihai Teja a preluat o echipă care este cea mai ofensivă echipă din România, cu 40 de goluri marcate, din ce am văzut că a declarat a spus că îşi doreşte să joace un fotbal ofensiv, cu o posesie, să reuşească să marcheze cât mai multe goluri. La Mediaş a făcut o treabă bună, avea un joc pe care eu l-am citit cât de cât pentru că îl jucau foarte mult pe Fortes, fiind un atacant de talie, un joc ofensiv, era preocupat de faza ofensivă, i-aş da un 8 lui Mihai.

Mangia, chiar dacă este un antrenor italian, am văzut că îi place fotbalul ofensiv. La început când a venit cu sistemul 3-4-3, acum, în ultimul timp a schimbat sistemul, ori 4-3-3, ori 4-2-3-1 au jucat cei de la Craiova. Ei au avut o problemă că nu aveau acel atacant, număr 9, atacantul de careu cum îi spunem noi. Acum au chiar doi jucători de genul acesta, i-aş da 8".

Analiza completă şi care este echipa favorită la titlu, în opinia lui Nicolae Dică, puteţi afla din clipul VIDEO.

Afla mai multe despre: nicolae dicabecalifscbcraiovaconceicao 

viewscnt
Articole similare