Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a răbufnit în direct! Antrenorul de la FCSB, deranjat de declaraţiile lui Gică Hagi

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a răbufnit în direct! Antrenorul de la FCSB, deranjat de declaraţiile lui Gică Hagi

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Nicolae Dică a ţinut să le răspundă celor care, în ultimul timp, fac tot mai multe comparaţii între modul în care evoluau jucătorii transferaţi de la Viitorul - Florin Tănase, Dragoş Nedelcu, Romario Benzar sau Florinel Coman - sub comanda lui Gheorghe Hagi şi ceea ce arată la FCSB.

Inclusiv Gheorghe Hagi a evidenţiat recent faptul că Florinel Coman a ajuns rezervă la FCSB şi că dădea un cu totul alt randament la Viitorul.

Antrenorul de la FCSB nu a mai suportat, în special declaraţiile despre Florinel Coman, şi a răbufnit în studioul Telekom Sport: "Uitându-ne la un jucător de atac, cum este el, are doi şi jumătate la Viitorul şi a marcat şase goluri în doi ani şi jumătate. La Steaua, doar în acest campionat are marcate şase goluri. Şi se tot spune că la Viitorul nu ştiu ce făcea, că făcea la Viitorul... Are un an şi jumătate de când a venit la Steaua, nu vorbim despre Coman de acum zece ani. Vorbim despre Coman de acum doi ani de zile, nu vorbim de Coman de acum zece ani. Dacă facem nişte comparaţii, trebuie să le facem pe nişte cifre. În doi ani şi jumătate la Viitorul a marcat şase goluri. Şi a venit la Steaua şi într-un an şi jumătate are peste 10 goluri în campionatul României şi are şi în Europa League", a declarat Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

În acest sezon, cel poreclit "Mbappe" a înscris de şapte ori. De şase ori în 15 meciuri de campionat şi o dată în preliminariile Europa League. 

  • Ce declarase Hagi: ”Coman dribla mai bine la mine. (n.r. Păi şi de ce dribla mai bine la tine?) Eu ştiu, poate antrenez eu în alt mod. Nu am de unde să ştiu. Sau îi ceream, eram mai exigent. Dar Coman a jucat bine şi la Steaua. Eu ştiu că Coman are cele mai multe goluri la Steaua (n.r. e al doilea marcator, după Gnohere) şi e rezervă. Şi nu e normal. Nu ştiu de ce e rezervă dacă e golgheterul echipei. Vedeţi, eu de afară nu am cum să vorbesc. Nu e bine să vorbesc şi nu aş vrea să intru iar în speculaţii".

Afla mai multe despre: nicolae dicaflorinel comangica hagifcsb 

viewscnt
Articole similare