Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică analizează şansele echipelor din Liga Campionilor. Antrenorul şi echipa care l-au impresionat: "Mi-aş dori ca el să câştige Champions League"

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică analizează şansele echipelor din Liga Campionilor. Antrenorul şi echipa care l-au impresionat: "Mi-aş dori ca el să câştige Champions League"
Comentarii

Într-un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, Nicolae Dică a analizat echipele din Champions League şi şansele lor de a câştiga cel mai râvnit trofeu din fotbal. Antrenorul de la FCSB a dezvăluit şi echipa pe care o vede favorită. Dică va fi prezent şi în studioul destinat meciurilor din Europa League, de joi.

Despre Inter: "În Champions League nu cred că este un meci uşor pentru Inter. Într-adevăr, Barcelona este calificată, dar Tottenham este obligată să câştige acest meci pentru a merge mai departe. Va fi o partidă foarte grea chiar dacă Barcelona este calificată. Inter are meci cu PSV care la prima vedere spui că va fi uşor, dar nu cred că va fi uşor pentru Inter. Ei trebuie să câştige jocul pentru că doar aşa pot merge mai departe. Inter ne-a arătat în această perioadă că poate să câştige în ultimele minute jocuri. A reuşit să întoarcă multe rezultate şi în Champions League şi în campionat pe final de meci".

Despre Liverpool - Napoli: "Este un duel interesant pentur că echipa care se va impune va reuşi să iasă din grupe. Napoli are şi egalul de partea ei. Sunt două echipe foarte ofensive, cei de la Napoli cu doi jucători ofensivi foarte buni, Mertens  şi Insigne care pot avea o execuţie în orice moment al meciului să câştige jocul. Dacă ar fi fupă mine, mi-aş fi dorit ca toate trei să meargă mai departe din grupă, pentru că sunt echipe foarte bune, dar un a din ele trebuie să rămână acasă. Este posibil ca Napoili să facă un meci defensiv, italieneste şi să joace un contraatac, pentru că pe ei îi avantajează şi rezultatul de egalitate".

Despre Steaua Roşie - PSG: "Trebuie să ne uităm şi în partea cealaltă, la PSG - Steaua Roşie Belgrad, pentru că s-au întâmplat multe lucruri frumoase în Serbia şi să nu avem vreo surpriză de la acel meci şi cei de la PSG să nu se impună. Este greu, pentru că este un emci de calificare şi pentru PSG şi vor aborda cu siguranţă meciul la fel, faţă de cum au abordat Napoili sau Liverpool meciul la Belgrad. Trebuie să ţinem cont că acest meci este important pentru PSG, pentru că îşi doresc să câştige Champions League şi doar dacă reuşesc să câştige acest meci vor merge mai departe din această grupă. Şi sunt jucători de mare valoare acolo, jucători cu experienţă şi sigur vor fi motivaţi la ora jocului".

Pe cine vede favorită: "Realul este o echipă de tradiţie şi oricând se poate motiva în meciuri de Champions League. Îmi place Manchester City, îmi place Guardiola, mi-aş dori ca el să reuşească să câştige Champions League. Dacă nu va fi Manchester City, mi-aş dori ca Barcelona să reuşească acest lucru".

Antrenorul lui FCSB va fi prezent, joi seară, de la ora 18:30, în studioul UEFA Europa League, de pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: nicolae dicaliga campionilorliverpoolreal madridpsgmanchester cityinter 

viewscnt
Articole similare