Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică laudă tineretul lui Rădoi, chiar dacă a pierdut cu Spania: "Sunt jucători de viitor. Trebuie să credem în ei"

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică laudă tineretul lui Rădoi, chiar dacă a pierdut cu Spania: "Sunt jucători de viitor. Trebuie să credem în ei"

Echipa națională

Comentarii

România U21 este în aceste zile în cantonament, în Spania, acolo unde Mirel Rădoi şi staff-ul său pregătesc meciurile de la Campionatul European din vară, din Italia şi San Marino. Chiar dacă tineretul a pierdut amicalul cu Spania, 0-1, jucătorii i-au lăsat o impresie bună lui Nicolae Dică.

"Trebuie să ţinem cont că i-au lipsit foarte mulţi jucători lui Mirel, cei convocaţi la naţionala mare, au întâlnit o echipă foarte bună a Spaniei, cu jucători de mare valoare, care joacă în campionatul Spaniei, au încercat să facă şi un pressing avansat, reacţie după pierderea mingii, dar spaniolii au pus stăpânire pe joc  şi i-au presat până acum au marcat. Sunt jucători de viitor, trebuie să credem în ei să aibă rezultate bune în continuare", a declarat Nicolae Dică, în exclusivitate, pentru Telekom Sport. 

Reprezentativa sub 21 de ani va juca luni, de la ora 19:00, un alt amical cu Danemarca, iar Dică vede o partidă puţin mai uşoară ca cea cu Spania: "Este o diferenţă cam mare între Danemarca şi Spania, dar va încerca să joace un fotbal frumos, un joc de posesie, cu ocazii multe, să facă un pressing avansat, au încercat şi cu Spania, dar atât au putut cu un adversar de valoare".

Afla mai multe despre: nicolae dicaromania u21mirel radoi 

viewscnt
Articole similare