Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică recunoaşte intervenţiile lui Becali. Dezvăluie jucătorul din cauza căruia FCSB a pierdut titlul: "A avut nişte informaţii"

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică recunoaşte intervenţiile lui Becali. Dezvăluie jucătorul din cauza căruia FCSB a pierdut titlul: "A avut nişte informaţii"

FCSB

Comentarii

Din momentul în care a plecat de la FCSB, Nicolae Dică nu se mai fereşte şi spune lucrurilor pe nume. Aflat recent în studioul Telekom Sport, fostul tehnician de la vicecampioana României a recunscut că Becali se bagă la echipă şi totodată a dezvăluit numele fotbalistului din cauza căruia FCSB a pierdut titlul.

În timpul mandatului lui Nicolae Dică pe banca lui FCSB, au fost mai multe momente în care în presă s-a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali la echipă, dar pe atunci Dică a recunoscut că se consultă cu finanţatorul echipei din Berceni, dar nu a recunoscut că acesta face schimbări la echipă. Întrebat în cadrul unei emisiuni de la Telekom Sport dacă un antrenor va fi vreodată independent la FCSB, Dică a răspuns imediat: "Nu cred". 

Tot în exclusivitate pentru Telekom Sport, piteşteanul Dică a confirmat că titlul din sezonul trecut a fost pierdut şi din cauza lui Constantin Budescu. Întrebat dacă ieşirea lui din scenă şi relaţia mai puţin bună din acel moment cu "Budi" a influenţat pierderea titlului, Dică a spus: "Da, pot să spun că da, pentru că el a avut nişte...din ce m-am interesat şi eu după, a avut nişte informaţii din altă parte, de pe lângă echipă şi astea au dus puţin, aşa, poate şi la randamentul lui să fie unul mai scăzut faţă de avusese până atunci".

În sezonul 2017-2018, FCSB a terminat pe locul doi, cu 55 de puncte, patru mai puţin decât campioana CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbbudescugigi becalititluliga 1 

viewscnt
Articole similare