Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nimeni n-a ştiut asta până acum! Simona Halep a fost dată de gol de o bună prietenă: ”A venit cineva în cameră”

VIDEO EXCLUSIV | Nimeni n-a ştiut asta până acum! Simona Halep a fost dată de gol de o bună prietenă: ”A venit cineva în cameră”galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Fetele din echipa de Fed Cup au câştigat şi întâlnirea de pe teren cu cehoaicele, dar şi duelul eleganţei cu echipa Karolinei Pliskova. Un mare marit îl are Simona Halep.

Simona Halep e atât lider în teren pentru echipa României, cât şi în afara lui. Înaintea dineului oficial de la Ostrava, Halep a lăsat din mână racheta şi a apucat placa de păr, ondulatorul şi a făcut pe hair-stylist-ul pentru colegele ei. Camera de hotel a Simonei s-a transformat brusc în salon  de înfrumuseţare. Irina Begu a dezvăluit totul la Telekom Sport. 

"Trebuie să recunosc că nu mă prea pricep să mă aranjez singură şi atunci am rugat-o pe Simo să mă ajute.  Aici eram  (n.r. fotografia de mai sus postată pe Instagram) la coafor dacă putem spune aşa. Se pricepe. Aţi văzut cum arăta părul la dineu şi m-a ajutat", a declarat Irina Begu pentru Telekom Sport. 

 "Înainte era un stres în plus. Ce rochii să alegem, cum să ne aranjăm? Acum a devenit toul mai relaxant. Ne aranjăm în cameră când suntem în deplasare, când suntem acasă aducem pe cineva, e mult mai uşor, vine cineva şi ne ajută. Acum a fost foarte frumos. Ne-am strâns toate în camera Simonei şi eram pe oglindă încercând să ne aranjăm un pic ba cu părul ba cu un machiaj şi a fost foarte frumos. A fost cea mai frumoasă atmosferă pe care o puteam avea", a declarat Irina Begu.

Afla mai multe despre: halepbeguhair-stylist 

viewscnt
Articole similare