Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Noile transferuri de la FC Voluntari nu vor să audă de retrogradare: "E un sentiment frumos pe care putem să-l trăim"

VIDEO EXCLUSIV | Noile transferuri de la FC Voluntari nu vor să audă de retrogradare: "E un sentiment frumos pe care putem să-l trăim"

FC Voluntari

Comentarii

Ultima în Liga 1, FC Voluntari a fost cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor: şapte jucători noi au ajuns sub comanda lui Mihai Teja. Primul meci oficial din acest an va fi în deplasare la Academica Clinceni, sâmbătă, în direct la Telekom Sport.

Echipa ilfoveană începe anul cu 8 puncte acumulate în 21 de partide şi speră la o minune care să o ajute să se salveze de la retrogradare.

"E o trecere interesantă, nu am mai lucrat pentru a mă lupta la retrogradare, dar este o experienţă interesantă. Avem o nevoie disperată, dar noi nu trebuie să fim disperaţi. Noi trebuie să fim calmi, liniştiţi pentru că tot fotbal este" , a spus Valentin Cojocaru pentru Telekom Sport.

"Căutam o ieşire din Grecia, pentru că este o perioadă complicată în acest an şi m-a contactat Mister, m-a întrebat dacă sunt interesat şi adevărul este că tot ce îmi doream acum era să încerc să încep să joc în ultimele luni care mai rămân. Şi, uitându-mă la obiectiv, mi s-a părut interesant. Trebuie să o luăm ca un obiectiv individual, de a încerca să trecem de ceva ce este dificil, dar eu cred că putem să reuşim. Cred că o să fie frumos, nu la fel ca atunci când câştigi titluri, dar cred că şi salvarea de la retrogardare este un sentiment frumos pe care poţi să îl trăieşti" , a declarat Pablo de Lucas la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntarimihai teja 

viewscnt
Articole similare