Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Nu a ajuns la un acord şi s-a retras de la masa tratativelor". Florin Răducioiu a spus lucrurilor pe nume: de ce nu atrag cluburile din Liga 1 investitori străini

VIDEO EXCLUSIV | "Nu a ajuns la un acord şi s-a retras de la masa tratativelor". Florin Răducioiu a spus lucrurilor pe nume: de ce nu atrag cluburile din Liga 1 investitori străini

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu (50 de ani), expertul Telekom Sport, a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi a spus de ce nu atrag cluburile din România investitori străini. "Câinii" au tratat cu mai mult potentiali investitori din Spania, însă n-a ajuns la un acord cu niciunul dintre ei, iar Răducioiu aşteaptă fapte, nu doar vorbe, în ceea ce priveşte fosta sa echipă.

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Răducioiu a spus că lipsa infrastructurii şi a suporterilor duc la lipsa de interes pentru cluburile din România, când vine vorba despre investitori străini. "Marele blond" a lăudat-o pe Craiova şi a abordat subiectul negocierilor dintr Claudiu Florică şi Negoiţă pentru vânzarea lui Dinamo.

"S-a vorbit foarte mult, foarte multe vorbe, dar fapte din păcate nu au fost. În fotbalul internaţional sunt foarte mulţi investitori chinezi, arabi în campioantele foarte puternice, poate fi şi România, dar din păcate nu cred că atragem foarte multe... Nu cred că putem atrage momentan investitori străini.  E foarte importantă infrastructura, gen Craiova. Stadionul, oraşul care iubeşte acea echipă. Astea sunt lucruri foarte importante pentru un posibil investitor străin. Dinamo nu are aşa ceva în momentul de faţă, Craiova are şi astea sunt nişte argumente foarte importante la masa tratativelor", a spus Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Răducioiu: "Nu a ajuns la un acord şi s-a retras de la masa tratativelor!"

În ceea ce priveşte negocierile dintre Claudiu Florică şi Ionuţ Negoiţă, fostul atacant din Generaţia de Aur a spus: "Am lucrat foarte bine cu Claudiu Forică, îl apreciez foarte mult ca om, ca profesionist. Mi-a dat posibilitatea să lucrez la această academie. Ar fi fost o soluţie bună pentru Dinamo? Ar fi fost extraordinară pentru că e un foarte bun manager, dar nu a ajuns la un acord şi s-a retras de la masa tratativelor", a mai spus "Marele blond".

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamotratativeinvestitori 

viewscnt
Articole similare