Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nu doar la FCSB se fac presiuni. Edi Iordănescu, dezvăluiri despre perioada de la CFR: "Au fost nişte doleanţe"

VIDEO EXCLUSIV | Nu doar la FCSB se fac presiuni. Edi Iordănescu, dezvăluiri despre perioada de la CFR: "Au fost nişte doleanţe"

CFR Cluj

Comentarii

Este un lucru bine cunoscut şi recunoscut oficial că la FCSB au existat şi vor exista presiuni cu privire la introducerea anumitor jucători sau scoaterea lor din echipă, dar cazul nu este unul singular în Liga 1. Edward Iordănescu a făcut, în direct la Telekom Sport, dezvăluiri despre scurta perioadă petrecută la CFR Cluj.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a fost întrebat în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport dacă şi la CFR există aceleaşi practici ca la FCSB. Chiar dacă fostul antrenor din Gruia recunoaşte că au existat presiuni, admite că la alte echipe din campionatul nostru au fost situaţii şi mai dificile din acest punct de vedere: "Au fost nişte doleanţe oarecum indirecte prin diverse surse. Nu în discuţii directe cu cei care susţin financiar clubul", a spus Iordănescu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Nesemnificativ faţă de ce am întâlnit în alte părţi", recunoaşte Iordănescu, care însă nu a vrut să dea numele echipei sau echipelor la care a păţit acest lucru. 

Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj după doar trei partide la cârma echipei campioane. 

Afla mai multe despre: edward iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare