Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | „Nu vreau să fiu un mediocru!” Coman, nemulţumit de noul obiectiv al Astrei: „Mă voi gândi bine dacă voi mai rămâne sau nu”

VIDEO EXCLUSIV | „Nu vreau să fiu un mediocru!” Coman, nemulţumit de noul obiectiv al Astrei: „Mă voi gândi bine dacă voi mai rămâne sau nu”

Superliga

Comentarii

Rezultatele slabe obţinute de Astra Giurgiu în ultimele etape i-au făcut pe oficialii clubului să schimbe obiectivul echipei, de la lupta pentru locurile 1-3, la lupta pentru salvarea de la retrogradare, lucru care l-a nemulţumit pe Dănuţ Coman.

Preşedintele Astrei Giurgiu a afirmat în direct la Telekom Sport că nu doreşte să fie un mediocru, iar dacă luni, când se va decide viitorul echipei, obiectivul va rămâne acelaşi, atunci se gândeşte serios să plece.

„Mă deranjează situaţia actuală, eu îmi doresc să fac performanţă, aşa cum am făcut în ultimii ani, iar dacă se va decide că nu vrem să mai facem performanţă la Astra Giurgiu, cu siguranţă nu voi mai rămâne.

Nu vreau să fiu un mediocru! Repet, niciodată nu am vrut să fiu perdant, nu vreau să fiu un mediocru. Îmi doresc să fac performanţă, iar dacă se va decide că obiectivul este doar salvarea de la retrogradare, mă voi gândi bine dacă voi mai rămâne sau nu”, a spus Dănuţ Coman la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiudanut coman 

viewscnt
Articole similare