Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Obiectiv pentru 2019: "Sper ca până pe 31 decembrie să reuşesc asta" Ce şi-a propus Ana Maria Brânză în acest an

VIDEO EXCLUSIV | Obiectiv pentru 2019: "Sper ca până pe 31 decembrie să reuşesc asta" Ce şi-a propus Ana Maria Brânză în acest an

Alte sporturi

Comentarii

Revenită în activitate în finalul anului 2017, Ana Maria Brânză îşi doreşte să ajungă şi la JO de la Tokyo din 2020. Anul acesta este unul în care vor începe calificările pentru competiţia din Japonia.

Medaliată cu aur la JO 2016 de la Rio de Janeiro, Ana Maria Brânză şi-a făcut deja calculele pentru a nu rata ediţia următoare a Jocurilor. 
 
"Având în vedere că 2019 aduce cu el primele bilete către Tokyo, bineînţeles acesta este obiectivul meu principal, din mai încep concursurile de calificare, fiecare va conta pentru calificarea la JO Tokyo 2020. Avem CE, CM, o să fie un an greu, dar sper ca pe 31 decembrie să am biletele către Tokyo în buzunar" este dorinţa sportivei. 
 
Din echipa de spadă a României victorioasă în Brazilia, Ana este singura rămasă să tragă pentru o nouă prezenţă olimpică. 
 
"Trebuie să construim o bază momentan şi la fiecare competiţie să mai creştem un pas. Este foarte greu, e foarte greu pentru că scara valorică în proba pe echipe nu mai e aşa de bine definită. Oricine are o şansă. Dacă suntem acolo avem o şansă şi ar fi bine să profităm de ea, dar sunt mai multe echipe care emit pretenţii la podium în acest moment" spune Ana despre rivalelel României la o medalie în vara anului viitor. 
 

Afla mai multe despre: ana maria brânzăjo 2020calificăritokyo 

viewscnt
Articole similare