Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Obiectivul este clar pentru naţionala U21! Nedelcu: "Mergem să luăm 6 puncte". Ce a făcut după înfrângerea cu Chiajna

VIDEO EXCLUSIV | Obiectivul este clar pentru naţionala U21! Nedelcu: "Mergem să luăm 6 puncte". Ce a făcut după înfrângerea cu Chiajna
Comentarii

Dragoş Nedelcu, vicecampion al României cu FCSB şi jucător de bază în selecţionata sub 21 de ani antrenată de Mirel Rădoi, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre ultimele două meciuri pe care le va juca reprezentativa de tineret, dar şi despre situaţia actuală de la FCSB.

"Tricolorii" mici au remizat în primul meci cu Ţara Galilor, dar chiar şi aşa jucătorii lui Rădoi vor să se răzbune, din cauza condiţiilor pe care au trebuit să le suporte în deplasarea din Marea Britanie şi, în ciuda faptului că au avut parte de o grupă grea, să se califice la Campionatul European de anul viitor. "Am avut ghinion la tragere, dar datorită grupului şi că suntem băieţi cu un caracter foarte frumos, am reuşit să trecem peste momentele grele. Ştim condiţiile în care ne-au primit, s-au comportat puţin nesportiv şi din punct de vedere al cazării şi al terenului de joc, pentru că au făcut tot posibilul să ne pună într-o postură cât mai proastă. 

Avem două meciuri foarte grele şi mergem să luăm şase puncte. Nu ne gândim la niciun rezultat de egalitate sau înfrângere", a declarat mijlocaşul de la FCSB pentru Telekom Sport. 

Nedelcu a vorbit şi despre situaţia actuală de la echipa de club şi recunoaşte că nu a putut să doarmă după înfrângerea cu Chiajna, dar singurul obiectiv pe care FCSB îl va avea în derby-ul de la Craiova este victoria. "Am stat în pat şi am avut gândurile mele. E un meci foarte greu (n.r. cu Craiova). Mergem acolo să luăm trei puncte, pentru că înfrângerea de aseară nu ne-a prins bine şi vreau să ne desprindem din nou pe primul loc". 

Fostul jucător de la Viitorul, a cărui poziţie de bază este cea de mijlocaş defensiv, a afirmat încă o dată că joacă acolo unde îl pune antrenorul, dar, spune el, că şi Dică şi-a dat seama că cel mai bun randament îl dă ca mijlocaş. 

Afla mai multe despre: dragos nedelcunationala u21fcsbromania 

viewscnt
Articole similare