Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ofertă senzaţională înainte de FCSB - CFR Cluj! Anunţul făcut în direct la TV: ”Nu am dat încă răspunsul”

VIDEO EXCLUSIV | Ofertă senzaţională înainte de FCSB - CFR Cluj! Anunţul făcut în direct la TV: ”Nu am dat încă răspunsul”

CFR Cluj

Comentarii

Golgheterii din Liga I sunt la mare căutare. George Ţucudean şi Harlem Gnohere au primit oferte importante în ultima perioadă, dar au ales, cel puţin pentru moment, să rămână în campionatul românesc.

Bogdan Mara a vorbit, la Telekom Sport, înainte de derby-ul FCSB - CFR Cluj şi a dezvăluit o ofertă excelentă pe care clujenii au refuzat-o pentru Ţucudean.

Există discuţii. Deocamdată am primit doar mai multe întrebări despre Ţucudean. Nu am dat încă răspunsuri, aşteptăm oferte concrete pentru că nu ne gândim să-l lăsăm să plece decât dacă va fi o ofertă consistentă atât pentru club cât şi pentru el. În vară am avut o ofertă din China pentru el, de trei milioane, dar nu am vrut nici noi, nici el să plece.

El nu este un jucător care îşi doreşte neapărat să plece să câştige un ban în străinătate, ci îşi doreşte foarte mult performanţă. Vrea să continue la echipa naţională, cum a făcut-o în ultima vreme. Dacă va fi vreo ofertă foarte bună, atunci îi vom da curs pentru că trăim în România şi orice club are nevoie de bani.

Dacă am avut ofertă de trei milioane şi nu l-am lăsat să plece, normal că acum ar trebui să fie mai mult de trei milioane. Nu avem un preţ pentru că nu l-am pus în vitrină, nu vrem să-l vindem”, a spus Bogdan Mara, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tucudeanmaracfr,  

viewscnt
Articole similare