Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Burcă, laude pentru Dan Alexa: ”Cred că a fost printre primii care a făcut asta!”

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Burcă, laude pentru Dan Alexa: ”Cred că a fost printre primii care a făcut asta!”

Rapid

Comentarii

La Telekom Sport, Ovidiu Burcă a vorbit despre situaţia de la Rapid şi numirea lui Dan Alexa în funcţia de antrenor principal, în locul lui Daniel Pancu.

Burcă spune că nu doar clubul giuleştean, ci şi fanii formaţiei Rapid, vor ca sezonul actual să se termine pe teren: ”Ei îşi doresc foarte mult ca finalul de sezon să se joace. Din punctul lor de vedere trebuie să facem absolut tot ce ţine de noi. Play off cu înjumătăţire de puncte este cea mai bună soluţie, dar nu numai pentru noi, că suntem implicaţi, ci şi pentru toţi cei care sunt de la locul 2 până la locul 8 în liga a doua” a declarat Burcă la Telekom Sport.

Rapid l-a numit în funcţia de antrenor pe Dan Alexa. Acesta l-a înlocuit pe Daniel Pancu, dar rapidiştii riscă să se trezească la antrenamente cu amândoi.

Contractul lui Daniel Pancu cu Rapid încă nu a fost reziliat, chiar dacă de la momentul în care Dan Alexa a fost anunţat ca fiind noul antrenor a trecut destul de mult timp. Mai mult decât atât, Pancu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că nu a fost contactat pentru a fi rezolvată această problemă.

Pancu a rămas, conform unui comunicat de presă, la dispoziţia clubului: ”Cei care au venit la Rapid şi cei care investesc nu au venit la Rapid pentru un an de zile. Noi încercăm să construim pe termen lung. Îi cunosc bine şi pe Daniel Pancu şi pe Dan Alexa şi voi face tot ce ţine de mine să nu se ajungă la o situaţie ciudată. Cred că Dan Alexa a fost primul dintre antrenorii de la noi care a apelat la antrenor de fitness, la şedinţe tehnico tactice prin intermediul aplicaţiilor. El le-a transmis jucătorilor foarte clar care este ideea pe termen scurt. Am mare încredere în el pentru că ştiu cum lucrează” a mai declarat Burcă, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport.

Rapid este pe locul 6 în Liga 2, dar la doar două puncte distanţă de locul secund, astfel că rămâne cu şanse mari la promovarea în prima ligă.


 

Afla mai multe despre: ovidiu burcărapiddan alexa 

viewscnt
Articole similare