Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Panduru, savuros! Perla Ligii 1 nu l-a convins: ”E uşor 'domnişoară', prezintă moda câteodată!”

VIDEO EXCLUSIV Panduru, savuros! Perla Ligii 1 nu l-a convins: ”E uşor 'domnişoară', prezintă moda câteodată!”

Superliga

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, nu s-a lăsat impresionat de ceea ce a arătat până acum Ştefan Baiaram, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga 1.

Ştefan Bairam a oferit o pasă decisivă în meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo, scor 1-0. Fotbalistul este util pentru regula de U21. Extrema Craiovei este văzut de conducătorii grupării din Bănie ca „noul Mihăilă”, iar Sorin Cârţu chiar s-a exprimat în acest sens. „Ştefan Baiaram are un progres, îl remarcăm toţi la doar 18 ani. Baiaram este un jucător cu mare calitate şi toată lumea e interesată să progreseze, să fie un al doilea Mihăilă, într-un an-doi.Are calităţi mai greu găsite în România, are viteză, tehnică, dar mai are multe de pus la punct, mai ales piciorul stâng, dar şi lovitura cu capul. Trebuie să lucreze şi singur, la individualizare, are mare potenţial”, a declarat Sorin Cârţu despre Ştefan Baiaram.

Chiar dacă atât Cornel Dinu, cât şi Basarab Panduru, au căzut de acord că Ştefan Baiaram este un fotbalist cu reale calităţi, Pandi l-a taxat pe talentatul fotbalist, pe ton de glumă.

Cornel Dinu crede că Ştefan Baiaram are calităţi certe: ”Are calităţi incontestabile, să-l mai vedem, nu ne pronunţăm, are viteză, are pătrundere cu mingea la picior, mi se pare uşor retras în ceea ce înseamnă lupta în teren.” a mărturisit expertul Telekom Sport.

În schimb, Basarab Panduru nu s-a arătat impresionat de puştiul minune al oltenilor: ”E uşor ”domnişoară”, e cam în vârful ghetelor uneori, prezintă moda câteodată” a spus Panduru.

 

Remarcat de Gică Craioveanu: ”N-am mai văzut jucător ca el de mulţi ani”

În ciuda unei copilării foarte dificile, noul puşti minune din Bănie se simte legat indisolubil de fotbal şi mai ales de Universitatea Craiova: „Iubesc acest club, de mic ţin cu el. Nu am prins Craiova Maxima, dar tatăl meu mi-a spus despre performanţele Craiovei Maxima. Tata mi‑a dat cele mai importante sfaturi în viaţă şi în carieră. Cel pe care nu o să‑l uit niciodată şi de care ţin cont în fiecare zi este să fiu mereu modest şi să nu uit niciodată de unde am plecat”, declara Ştefan Baiaram.

Înainte să prindă experienţa de neuitat din cupele europene, Baiaram i-a atras atenţia inclusiv marelui Gică Craioveanu. Acesta a avut doar cuvinte de laudă pentru puştiul Craiovei, încă de anul trecut: ”Eu, jucător ca Baiaram nu am mai văzut de mult timp în fotbalul românesc. Are frâne, e foarte bun unu contra unu. E copil, trebuie să înveţe să decidă. Trece uşor de unul, doi adversari” explica fostul mare internaţional român.

Cu ocazia returului din Europa League cu AEK Atena, presa din Anglia scria că Pep Guardiola şi-a trimis scouterii la acest meci: ”Cel mai probabil, aceştia îl vor urmări pe Ştefan Baiaram, atacantul formaţiei române”. La acea vreme, Baiaram avea încă 16 ani.

Afla mai multe despre: pandurudinubaiaram 

viewscnt
Articole similare