Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Pariul lui Ioan Andone: ”Joacă titular tot timpul, poate să fie decisiv contra Suediei!”

VIDEO EXCLUSIV Pariul lui Ioan Andone: ”Joacă titular tot timpul, poate să fie decisiv contra Suediei!”

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre meciul dintre România şi Suedia. Printre pariurile fostului mare jucător de la Dinamo se numără şi Nicolae Stanciu.

Ioan Andone crede că faptul că Nicolae Stanciu a revenit la o echipă din fotbalul european este un mare avantaj pentru prima reprezentivă. În opinia omului care a câştigat titlul în România atât cu Dinamo, cât şi cu CFR Cluj (de două ori), actualul mijlocaş al Slaviei Praga poate să fie un jucător decisiv pentru naţională contra Suediei: ”E un avantaj pentru echipa naţională. Pentru că e liniştit, e pregătit. Slavia e echipa care a alergat cel mai mult în Champions League. Deci e un tip foarte pregătit. Joacă titular tot timpul. La un meci ca ăsta poate să fie decisiv Stanciu” a mărturisit Ioan Andone, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

”Fotbalişti cu care să te poţi bate cu ăia!”

Fostul mare internaţional român simte că absenţa lui Florin Andone din partidele cu Suedia şi Spania poate fi importantă, dar este liniştit pentru că selecţionerul are la îndemână şi alte soluţii: ”Mitriţă care e în formă. Ianis Hagi, Stanciu, Budescu. Eu cred că ai nevoie de unul ca Budescu. Ar putea încerca chiar mai multe sisteme, chiar cu 2 atacanţi. Budescu vârf fals, sau Alibec- Puşcaş. Adică amândoi de forţă să se bată cu ăia” a mărturisit Andone pentru Telekom Sport.

Unul dintre cei mai mari fundaşi ai fotbalului românesc, Ioan Andone a analizat şi zona defensivă a tricolorilor: ”La fundaşii centrali îţi trebuie continuitate. Să fie un cuplu în care ori să fie un jucător cu experienţă lângă unul din Nedelcearu sau Rus, sau să îi lase pe amândoi. Pentru că soluţii multe nu are. Să se apuce să schimbe la un meci decisiv, Burcă-Cristea, greu.  În stânga cred că va fi Bancu. Îţi trebuie jucător de bandă ofensiv” crede Andone.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare