Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Pariul lui Miriuţă: "Va câştiga campionatul". Pe cine vede antrenorul campioană în Bundesliga

VIDEO EXCLUSIV | Pariul lui Miriuţă: "Va câştiga campionatul". Pe cine vede antrenorul campioană în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen va lua titlul în Germania şi în acest sezon crede Vasile Miriuţă. Bavarezii deţin supremaţia de şase ani în campionat, dar în această stagiune Dortmund are un cuvânt greu de spus.

Vasile Miriuţă are 63 de meciuri jucate în Bundesliga şi era unul dintre cei mai buni pasatori din campionatul german. La începutul anilor 2000, Bayern nu domina întrecerea internă aşa cum o face din 2012 încoace. Şi chiar dacă hegemonia este ameninţată de rivala Dortmund, antrenorul lui Hermannstadt crede că tot trupa din Munchen se va bucura la final.  
 
"Acolo este un grup de jucători şi când a fost Van Gaal, şi când a fost Ancelotti, nu le dau numele, că îi ştim cu toţii, ăia mai cu experienţă, mai în vârstă, care dacă nu le convine ceva schimbă antrenorul. Bayern va câştiga campionatul. Se întoarce şi Heynckes. Glumesc. Sunt jucători de valoare şi vor câştiga campionatul" este previziunea lui Miriuţă. 
 
Bayern are un start foarte modest de sezon. Este abia pe locul 3, după 13 runde jucate. De 8 ani nu au mai fost bavarezii aşa jos în clasament în acest moment al stagiunii. 
 

Afla mai multe despre: bayernmiriuţădortmund 

viewscnt
Articole similare