Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Moment senzaţional cu Aliuţă şi Ahmetov: "Am trăit acolo ca un împărat!" Cadoul de 100.000 de dolari primit în două ore de mijlocaş

VIDEO EXCLUSIV | Moment senzaţional cu Aliuţă şi Ahmetov: "Am trăit acolo ca un împărat!" Cadoul de 100.000 de dolari primit în două ore de mijlocaş

Top Interviuri

Comentarii

Marian Aliuţă a jucat pentru Şahtior între 2000 şi 2002, atunci când trupa patronată de Ahmetov nu ajunsese încă să domine fotbalul din Ucraina.

Marian Aliuţă a ajuns la Doneţk după o scurtă experienţă la Sheriff Tiraspol. Fostul mijlocaş avea 22 de ani când s-a transferat în Ucraina şi l-a cunoscut pe Rinat Ahmetov. 
 
"Am avut o relaţie specială cu Ahmetov. Când vorbesc de acel om vorbesc din tot sufletul şi chiar mă bucur că e bine şi am suferit pentru el când a plecat din oraş. Datorită problemele de azi şi pentru club şi stadion. Un om special pentru mine în viaţă. M-a impresionat în primul rând ce a făcut pentru oraş şi relaţia pe care o avea cu noi cu jucătorii. Am trăit ca un împărat. Dacă seara visam ceva, dimineaţa aveam. Nu exista să spună nu. Jucam pe prime faorte mari. Am jucat cu Dinamo Kiev pe 40 de mii de dolari. Veneai la stadion ştiai că ai 40 şi el venea la stadion aveţi 70. Deci ni se întâmpla des asta cu el" povesteşte Aliuţă. 
 
Aliuţă şi-a adus aminte în premieră la Telekom Sport de un episod care l-a marcat în acea perioadă. 
 
"Am jucat la Kiev, am câştigat, am trecut pe primul loc şi am luat campionatul şi am avut 40 mii primă. Când am venit a doua zi se vorbea în vestiar că a apărut M5 nou de 100 de mii, Tymoschuk care a jucat la Bayern a luat şi UCL, toţi vorbeau. Există o maşină la salonul auto de acolo de unde ne luăm noi maşinile. Ziceau 100 de mii... Foarte scump. Eu am ascultat că vorbeam rusă, am tăcut, m-am întâlnit cu preşedintele. Mă felicită, mă întreabă cum mă simt, eu zic bine. El tot timpul îţi dădea prime mari şi întreba e ok prima, a fost bine, i se părea mereu că ne dă puţin. Spuneam nu, e foarte mare, mulţumim, el întreba în ideea că poate suntem nemulţumiţi. Şi după ce mă felicită după meciul cu Dinamo Kiev, îi spun. Am şi eu o rugăminte la dv. Există o maşină, vreau să iau maşină. Păi ţi-am dat prima. Nu, aia vreau să o trimit acasă. Cât e maşina? O maşină atunci era 25-30 mii. Îi spun că e 100 de mii. Şi zice ce maşină e? A sunat. Că ştia peste tot. Am terminat antrenamentul. Atât am vorbit. Îţi place maşina? Da. Şi am plecat la antrenament. Când m-am întors după antrenament aveam maşina în parcare.  A venit cineva şi zice vezi că ţi a adus maşina. Cât a durat antrenamentul a ajuns maşina. Deşi toţi băieţii vorbeau de acea maşină, maşina a ajuns la mine" a fost mândru Aliuţă după ce a văzut bijuteria în parcare. 
 
 

Afla mai multe despre: aliuţăşahtiorahmetovmaşină 

viewscnt
Articole similare