Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Petre Marin, despre prima întâlnire cu "Regele" Hagi şi "Miracolul din Regie": "Am fost copil de mingi la acel meci"

VIDEO EXCLUSIV | Petre Marin, despre prima întâlnire cu "Regele" Hagi şi "Miracolul din Regie": "Am fost copil de mingi la acel meci"

Top Interviuri

Comentarii

Toată cariera lui Petre Marin a fost strâns legată de Bucureşti, a jucat la Sportul, FC Naţional, Rapid şi Steaua, iar atunci când nu a evoluat în capitală, a ales oraşe apropiate, cum ar fi Urziceni sau Chiajna. Primele amintiri din fotbal ale fostului fundaş vin chiar din perioada în care era junior la Sportul, prima întâlnire cu "Regele" Hagi şi "Miracolul din Regie".

Petre Marin rememorează momentele dinainte de a ajunge fotbalist profesionist, de când era încă la grupele de copii şi juniori de la Sportul Studenţesc. Atunci l-a întâlnit pe cel ce urma să devină "Regele fotbalului românesc", Gheorghe Hagi. Pe atunci tânărul Hagi venise în capitală, de la Farul Constanţa, şi începea să atragă privirile tuturor în tricoul Sportului. 

"L-am prins şi pe Gică jucând la Sportul, chiar am fost copil de mingi la acel meci cu Brondby (n.r. Hagi se transferase între timp la Steua), chiar eram unde s-au executat penalty-urile şi după ce au reuşit să se califice chiar am fost unul dintre copiii care am mers şi ne-am bucurat împreună cu Cristian (n.r. - portarul Cristian Gheorge)", a declarat Petre Marin în cadrul emisiunii Top Interviuri, de la Telekom Sport. 

Ce îşi aduce aminte Petre Marin este "Miracolul din Regie", meciul din Cupa UEFA în care Sportul a eliminat-o pe Brondby. Totuşi, Gică Hagi deja juca la Steaua în toamna acelui an, 1987. În primul "11" al danezilor erau nume importante, precum Schmeichel, Kim Vilfort sau Brian Laudrup. Sportul a reuşit să întoarcă partida, avea 3-0 după 90 de minute şi a câştigat la loviturile de departajare. 

Afla mai multe despre: petre marintop interviurisportul studentescgica hagi 

viewscnt
Articole similare