Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Planul fabulos pe care îl are Cosmin Olăroiu! Ce decizie a luat antrenorul: ”Asta vreau să fac în România”

VIDEO EXCLUSIV | Planul fabulos pe care îl are Cosmin Olăroiu! Ce decizie a luat antrenorul: ”Asta vreau să fac în România”

Top Story

Comentarii

Cosmin Olăroiu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport şi a povestit câteva dintre planurile de afaceri pe care le are în România.

Antrenorul s-a implicat puternic pe piaţa imobiliarelor, dar are şi un vis pe care încearcă să-l pună în aplicare cât mai repede.

”Nu vreau să fac un act de bravură din asta, însă vreau să investesc în România. Sunt român şi cred că noi, cei care lucrăm afară, avem posibilitatea să facem lucrul ăsta. Ar fi extraordinar ca toţi oamenii să se întoarcă şi să investească în ţara lor.

Am nişte proiecte pe care vreau să le fac. Unul, de exemplu, e în plină dezvoltare şi este mult peste ceea ce poate oferi piaţa din Bucureşti în momentul de faţă. Confortul de acolo nu îl găseşti în altă parte, fac lucruri foarte frumoase.

În spaţiul fostei fabrici Izolatorul erau nişte hale şi depozite părăsite, pline de şobolani, de mizerie, lăsate în paragină de atâţia ani. Acum este foarte, foarte civilizat, care creşte zona. Îi deranjăm, probabil, pe cei care sunt lângă. Dacă dădeam ceva gratis, tot îi deranjam. Eu nu vreau să supăr şi să deranjez pe nimeni. Am trăit şapte ani la Dubai. În fiecare zi, la şapte dimineaţa, băteau cu ciocanul în nişte tablă de îmi săreau creierii din cap. Nu puteam să dorm. E o ţară care se dezvoltă, nu puteam eu să-i opresc. Ar trebui ca noi să gândim diferit.

Am şi alt proiect în care vreau să investesc, să fac o clinică, am mai multe, dar nu le pot face pe toate, nu am anvergura asta. Dar muncind acolo şi câştigând bani vreau să ajung să fac lucrurile astea”, a spus Cosmin Olăroiu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuinvestitiiromania,  

viewscnt
Articole similare