Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Popescu a dezvăluit marele secret al lui Hagi. Cum reuşeşte "Regele" să-i revitalizeze pe jucătorii "uitaţi" de toată lumea

VIDEO EXCLUSIV | Popescu a dezvăluit marele secret al lui Hagi. Cum reuşeşte "Regele" să-i revitalizeze pe jucătorii "uitaţi" de toată lumea

Farul Constanța

Comentarii

Aflat în cantonament în Antalya alături de FC Viitorul, Gheorghe Popescu a vorbit pentru Telekom Sport şi a dezvăluit câteva dintre secretele lui Gică Hagi.

"Presiunea pe care o pune Gică pe fiecare jucător de la Viitorul este uriaşă şi de aceea mulţi dintre jucătorii care nu au performat la alte echipe au reuşit la Gică, avem cazul lui Ţucudean cel mai proaspăt. Când aproape era spre sfârşitul carierei la Târgu Mureş, a venit la Viitorul şi iată că e unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru, chiar cel mai bun jucător român al campionatului trecut.

(n.r. întrebat cât mai rămâne Hagi la Viitorul) Mereu ne întrebăm acelaşi lucru, cât va mai rămâne la Viitorul şi tot la Viitorul îl găsim. E foarte greu să te desparţi de un proiect ca al lui Gică, pentru că el l-a iniţiat, el l-a crescut, el l-a adus la maturitate şi acum când a început să dea rezultate există posibilitatea să plece, dar nu e simplu de luat această hotărâre.

Toată lumea se întreabă dacă Gică va pleca ce va mai rămâne. Dacă va putea Viitorul, cu o echipă de copii, să se ridice la nivelul primei ligi. E o echipă care joacă întotdeauna cu jucători de 18, 19, 20 de ani şi nu îi ştie nimeni mai bine decât Gică, pentru că el i-a selectat, el i-a antrenat. El îi educă fotbalistic şi cred că e cel mai în măsură să obţină maximum din aceşti copii" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagipopescufc viitorultargu murestucudean 

viewscnt
Articole similare