Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Portretul lui Horaţiu Paşca. Dezvăluiri incredibile, poveşti de neratat şi cum a ajuns să fie secundul naţionalei

VIDEO EXCLUSIV | Portretul lui Horaţiu Paşca. Dezvăluiri incredibile, poveşti de neratat şi cum a ajuns să fie secundul naţionalei

Handbal

Comentarii

În urmă cu zece luni, Horaţiu Paşca i-a luat locul lui Costică Buceschi şi a început colaborarea cu selecţionerul Martin Ambros. După victoriile cu Paraguay şi cu Slovenia, secundul naţionalei României de handbal feminin a stat de vorbă cu echipa Telekom Sport.

La doar 36 de ani, Horaţiu Paşca ocupă în paralel funcţiile de antrenor principal la CSM Bistriţa (locul 6 în Liga Florilor) şi de antrenor secund la echipa naţională de handbal feminin a României. Colaborarea cu selecţionerul Martin Ambros a început-o în luna ianuarie, iar povestea este una cu totul specială.

Într-un interviu acordat echipei Telekom Sport din Germania, Horaţiu Paşca a dezvăluit cum a decurs prima discuţie cu selecţionerul României.

"A început cu un apel video. Primul contact vizual pe mine m-a liniştit, pentru că eram încărcat de emoţie. Eram foarte aproape de a-mi reprezenta ţara. Visul oricărui român este să-şi reprezinte ţara, apoi, era vorba şi despre cel mai bun antrenor din lume. În schimb, mimica lui m-a liniştit imediat. Ţin minte că după <<Hello!>>, i-am spus: <<Cred că ţie îţi place să lucrezi cu oamenii care au chelie>>" , a declarat Horaţiu Paşca pentru Telekom Sport.

Unde şi-a început cariera de antrenor, la ce probe a fost supus pentru a o prelua pe U Cluj, cum a ajuns să fie secundul naţionalei, dar şi alte detalii interesante din viaţa lui Horaţiu Paşca puteţi afla în VIDEO.

Afla mai multe despre: horatiu pascaechipa nationalaromaniamartin ambroscampionatul mondialhandbal 

viewscnt
Articole similare