Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Povestea celui mai frumos meci din fotbalul românesc, eternul derby! ”Mă pregăteam cam cu două săptămâni înainte”

VIDEO EXCLUSIV | Povestea celui mai frumos meci din fotbalul românesc, eternul derby! ”Mă pregăteam cam cu două săptămâni înainte”

Superliga

Comentarii

Se apropie derby-ul..reînvie amintirile. În sezonul 1999-2000, DInamo o bătea în Ştefan cel Mare pe Steaua cu 3-2 şi câştiga titlul în România. Este meciul de care Florentin Petre îşi aduce de fiecare dată aminte înaintea unui derby.

”Eu mă pregăteam cam cu două săptămâni înainte de acest derby, dar trebuie să creşti acolo, să ai o educaţie aparte pentru meciurile astea, iar mulţi jucători din ziua de astăzi nu o au.

Cel mai frumos şi cel mai prolific an al meu a fost 2000 când am ieşit campioni, exact în meciul disputat în Ştefan cel Mare cu Steaua. Am marcat eu cu ajutorul lui Lung, Mihalcea şi Lupescu”, a spus Florentin Petre în exclusivitate la Telekom Sport.

De cine/ce îţi este cel mai dor? ”De Bănel. Ne întâlneam meci de meci, glumesc. Mi-e dor de fotbal, să mai joc, dar vorba soţiei mele, cel mai bine uită-te pe ăla mic de plastic să vezi că vârsta nu îţi mai dă posibilitatea să te întorci în timp”, a mai spus fostul jucător al lui Dinamo.

Afla mai multe despre: liga 1dinamofcsbderby 

viewscnt
Articole similare